manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Intel Quad jezgre

Reply

Thread Tools
Old 1. travnja 2008, 08:29
Donatorska Grupa

hello kao što znate svibanj imam Intel Core 2 Quad (Q6600) svojim ići korak jedan i idles na oko 35 ish i odlazi oko 55 na load (kristal) trenutno je na stock brzinama, ali im izvjedljiv misliš imam neki Overclocking zanošenje s ovim? i ako da koliko?
drugo Našao sam ove temps se malo visoka s mojim hladnije, ali sam pokušao ponovno sjedećih mnogo puta i dobiti istu temps, sada imam drugi bnip polarni Freezer 7 s nekim arktičke čišćenje i priprema tekućine, da li vi misliti svoj vrijedan reseating ga s novim (ne miješa u što neovlašteno hladnjaci) kao kad sam sjedio izvorni Freezer 7 ja iskorišten meths pamuka i pupoljci to čist, tako da bih ja vidjeti niže temps koristeći neki da ću čist sa prijedlog alcahol i sa istim procesorom heatspreader ili ću vidjeti nikakvu razliku u temperaturi?
treće pitanje je što ti ja preporučujem čistu i CPU hladnjak sa ja znam oni preporučuju ostavlja dlačice besplatno krpe ali ja dont znati što je to izgledati? je li bilo posebne krpe koriste samo za ovu svrhu?

i zadnje ali ne najmanje ja je došao preko ovo Overclockere na meni to izgleda kao da je samo standardni q660, ali uz jamstvo da teče do 3.3ghz?

ovaj put zaista je zadnje pitanje, što je najviša temp sigurno mislite da mi CPU bi trebao ići?
Nadam se da je osjećaj, hvala za čitanje

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 1. travnja 2008, 09:26
Zabranjen Group

show off

My System: Mean STROJ!

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energija
Matične ploče:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM memorija:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafička kartica (e):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Sound Card:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SOUND BLAS
Tvrdi disk (i):
SEAGATE BARRACUDA ES.2 1TB SATA-II
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Dell XPS
Hlađenje:
Arctic Cooling Zamrzivač 64 Pro vrućina
Network / Internet:
AOL
Monitor (e):
19 "LCD 1080/1920p
Operacijski sustav (e):
xp
Old 1. travanj 2008, 12:12
Donatorska Grupa

Hajde, to je pravo pitanje nije je produciranje.

Lint is paperje. Ako vam se nešto pamuka i protrljajte nokat na to da dobijete male čestica i paperje loptu. To je mekano laneno platno. Ne ostavlja dlačice krpom ne izgubiti čestica i vlakna. To pitanjima zbog pjegica na vlakna, baš kao i kosa bi, drži heatsink jasno od procesora i čini se da tok topline kroz planine spoj umjesto thousandth koliko.

Tekućine ili imaju kemijski naziv ili robne marke. Tu treba biti jedan dobar u otapanju stara složenica ali je dozvoljeno da napuste tenzidi iza sebe kad se suši (to je sapun, vrsta). Tu treba još jedan koji je također dobar u otapanju posljednjih tragova spojeva iz atoma debljine ogrebotina, ali koji mora ispariti u potpunosti isključiti, a ne ostaviti neizbrisivu šljam iza. Check in rječnik, neizbrisivu je vrlo značajna u ovom kontekstu. Većina marki ili kemikalije za koje se posljednja faza izopropil alkohol, aceton ili eter. Sve što kupiti za kozmetiku ima ulja u njima da bi neprikladna.

Dakle - po mom mišljenju - osim ako ste pokušali preklapanje svoje heatsink pijan gore i to onda nema razlike između jednog i drugog, jesu li to isti model. Stara je savršeno cleanable.

Ja bih rado dovoljno koristiti meths za pranje prvih nekoliko koraka, ali ne i za konačno jedan jer je dobio pigment u nju koja ostaje iza. Cotton pupoljci mogu ostaviti paperje previše, morate nešto reklamirao kao ne ostavlja dlačice besplatno. Shop kamera će imati 2,50 £ krpom možete koristiti za sljedećih stotinu godina.

Bio bih nesretan uzimanje procesor preko 75 stupnjeva. Ne volim bordure i preko 70 za duži period. Imajte na umu da što god ga postavite kao što je, tu će biti jedan vrući dan u kolovozu, kada je svoje sobe na 34 stupnjeva, umjesto 20 i procesor će biti 14 stupnjeva viša nego što je značilo da bude.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1. travnja 2008, 12:16
Zabranjen Group

no ja ga znam iz stvarnog života i on ide na o njegovom računalu non stop
Old 1. travnja 2008, 12:22
Donatorska Grupa

Siguran sam da on zna da je ono što ne možete kupiti da se broji, to je ono što možete učiniti s njom. A on očito je učenje kako biti nadležna jer on je pametan pita pitanja.

Sam mogao izaći i kupiti okvir koji bi outsmoke bilo koje druge dvije kutije staviti zajedno, ali to je ništa kao što je toliko zabavno kao i ugađati posljednju kap performansi od pet godina star stroj ostatak svijeta u smijeh. Na dobar dan to je razlika između dionice i auto utrke formule jedan.
Old 1. travnja 2008, 12:25
Donatorska Grupa

hvala za taj spot, nisam imao nikakve isopropic alkohol pri ruci kad sam to učinio ja imala neki objektiv za fotoaparat, ali da je odlučio da emigriraju u nepoznato.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.