kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Intel quad cores

Reply

Téma eszközök
Old Április 1, 2008, 08:29
Donor Group

Default Intel quad cores

hello Mint tudod, nekem van egy Intel Core 2 Quad (Q6600) a menet stepping egy és idles körülbelül 35 ish megy, és mintegy 55 terhelés (Crysis) Jelenleg úgy van raktáron sebességgel de im vajon mit gondol nekem van némi mozgásterük overclocking ezzel? és ha igen, mennyit?
másodszor találtam ezeket temps, hogy egy kicsit magas az én hűvösebb, de nekem van próbált újra ültetés már többször, és kap ugyanaz temps, most nekem van egy másik bnip arctic freezer 7 néhány sarkvidéki tisztító és előkészítése folyadék, mit gondol a próbát reseating ez az új (un manipulálták hidegebb), mint amikor ott ültem az eredeti fagyasztó 7 én használt meths és fülpiszkálót tiszta, úgyhogy azt látom alacsonyabb temps valamelyikét használja, hogy én is tiszta a megfelelő alcahol és ugyanaz a processzor, vagy heatspreader majd nem látok különbséget a hőmérséklet?
harmadik kérdés, mit ajánl én tiszta a CPU és a hűtőborda és tudom, hogy ajánlom lint free törlőkendők de én dont tud mit ezek néznek ki? van-e speciális ruha használt csak erre a célra?

és végül, de nem utolsó sorban azért jöttem át ez overclockerek-én úgy néz ki, hogy nekem, mint ez is csak a standard q660 de a jótállás 3.3GHz fut be?

ez most tényleg az utolsó kérdés, mi a legnagyobb biztonságban temp gondolod az én cpu kell menni?
én remélem, hogy volt értelme, Thanks for reading

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Április 1, 2008, 09:26
Tiltott Group

Default Intel quad cores

megmutassa

My System: Gépállat!

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energia
Alaplap:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM memória:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafikus kártya (k):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Hangkártya:
CREATIVE X-FI SB0670 PCI SOUND BLAS
Merevlemez (ek):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
dell xps
Hűtés:
Arctic Cooling Freezer 64 Pro melegíti
Hálózat / Internet:
AOL
Monitor (ok):
19 "LCD 1080/1920p
Operációs rendszer (ek):
xp
Old Április 1 2008, 12:12
Donor Group

Default Intel quad cores

Folytassa, ez egy igazi kérdés az, hogy nem mutatja ki.

Lint a pihe. Ha vesz valamit, a gyapot és dörzsölje a körmét, akkor azt kap a kis foltok a pihe labda fel. Ez lint. A foszló ruhával nem veszíti el a foltok szöszök. Ez azért fontos, mert egy szemernyi lint, csakúgy, mint a haja volna, tartja a hűtőborda egyértelműen a processzor és a hőség miatt kellett átfolyó hegyi összetett helyett thousandth annyira.

A folyadék vagy egy kémiai név vagy egy márka neve. Kell, hogy legyen egy jól oldódó vegyület, a régi, de ez elhagyná felületaktív mögött, ha kiszárad (ez szappan, valami). Kell, hogy legyen egy másik, amely szintén jól feloldja az utolsó nyomait az összetett ki az atomok vastag karcolások, de amelyet párolog el teljesen, és ne hagyjuk a nem illékony söpredék mögött. Ellenőrizze a szótárban, nem felejtő nagyon értelmes ebben az összefüggésben. A legtöbb márka illetve vegyi anyagot, hogy az utolsó fázisban vannak izopropil-alkohol, aceton vagy éterben. Bármit veszel a kozmetikumok olajok teszik őket teszik.

Szóval - véleményem szerint - hacsak nem próbált átfedésben a hűtőborda, és csavarni fel, akkor nincs különbség az egyik és a másik, ha ők ugyanazt a modellt. Az öreg ember tökéletesen tisztítható.

I'd be happy elég használatával meths az első néhány lépést mosás, de nem a végleges, mert van egy festéket arról, hogy marad mögötte. Fülpiszkálót hagyhatja pihe is, ha kell valami meghirdet szöszmentes. A kamera bolt lesz a £ 2,50 ruhával használhatod a következő száz évben.

Én lennék boldogtalan vesz a feldolgozó több mint 75 fok. Nem szeretem a szegély több mint 70 hosszú időn keresztül. Szem előtt, hogy bármit is beállítani, mint, ott lesz egy forró augusztusi napon, amikor a szoba a 34 fok helyett 20, és a folyamat lesz 14 fokkal magasabb, mint amennyire azt jelentette, hogy az legyen.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 1, 2008, 12:16
Tiltott Group

Default Intel quad cores

Nem tudom, hogy őt a valós élet megy tovább, s mintegy a számítógépe non stop
Old Április 1, 2008, 12:22
Donor Group

Default Intel quad cores

Biztos vagyok benne, hogy nem tudja, hogy mit lehet vásárolni, ami számít, akkor mit lehet vele csinálni. És már természetesen tanulás, hogyan kell az illetékes, mert ő kérdezi értelmes kérdéseket.

Mehetek el és vegyél egy doboz, amely minden más outsmoke Két dobozt összerakni, de ez egyáltalán nem hasonlít annyira szórakoztató, mint csípés az utolsó csepp teljesítményt ki egy ötéves régi gép a többi nevet a világ. Egy jó nap ez a különbség az autóverseny-készlet, és egy képlet.
Old Április 1, 2008, 12:25
Donor Group

Default Intel quad cores

thanks for that spot, én egyáltalán nem isopropic alkohol viszont mikor én nem ezt tettem néhány az én kamera lencséjét, de elhatározta, hogy vándorolni az ismeretlenbe.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Intel Core 2 Duo Vs Quad Razer Processzorok, alaplapok és RAM 5 Szeptember 28, 2009 21:40
Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 sajasio Processzorok, alaplapok és RAM 5 2. március 2009 23:00
Intel Core 2 Quad Cew27 Processzorok, alaplapok és RAM 4 2. Jan 2008 13:22
Négymagos Intel vagy AMD négymagos?? Cew27 Processzorok, alaplapok és RAM 3 19. december 2007 13:20
Intel Quad! craiig Processzorok, alaplapok és RAM 4 9. december 2007 08:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.