![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki, Kaip žinote turiu Intel Core 2 Quad (Q6600) jo gerinimo eiti viena ir idles maždaug 35 ish "ir eina apie 55 su apkrova (crysis), tuo metu, kai ji yra rankų greičiu but im wondering do you think Aš kai įsijungimas laisvė daryti? ir jei taip tai kiek?
Antra Radau šias temps būti šiek tiek aukšto su mano aušintuvo, bet aš stengiausi vėl krėslų ji daug kartų ir gauti tą patį temps, o dabar turiu kitą bnip Arkties šaldikliai 7 su kai Arkties valymas ir paruošimas skystis, ar manote, jos vertė reseating jį nauja (JT sugadinta šaldytuvas), kaip aš sėdi originalas šaldikliai 7 I used meths ir medvilnės pumpurai, išvalyti jį, kad galėtų galiu pamatyti mažesnį temps, naudojant vieną, kad aš švarus ir tinkamas alcahol ir pats su procesoriumi heatspreader arba Aš nematau į temperatūrų skirtumas? Trečiasis klausimas yra tai, ką jūs rekomenduoti aš švarus CPU ir šilumos kriaukle su žinau, jie rekomenduoja Korp be staltiesių, tačiau aš Nežinau, kas tai atrodo? Ar yra kokia nors speciali audiniai naudojami tik šiam tikslui? ir paskutinis, bet ne rečiau kaip aš atėjau visoje šitas dėl Overclockers atrodo, kad man patinka, yra tik standartines q660 bet su garantija skaičiuoti iki 3.3GHz? Šiuo metu tai tikrai paskutinis klausimas, kas yra didžiausias saugus Temp manote, kad mano CPU turėtų vykti? Tikiuosi, kad prasmės, Thanks for reading Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| parodyti
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagi, tai realus klausimas, jis nerodomas išjungti.
Korp yra pūkų. Pavartojus kažkas medvilnės ir patrinti nagu apie tai jums maža Dwór iš pūkų kamuolys iki. Tai Korp. Nesipūkuojančia audiniu nepraranda Dwór ir Korp. Ji svarbi, nes iš Korp taškelis, kaip plaukai būtų, turi aiškią HEATSINK procesoriaus ir daro šiluma turi tekėti per kombinuotųjų kalno vietoj net tūkstantosios. Skysčių arba turėti cheminis pavadinimas arba prekių pavadinimą. Turėtų būti viena gerai tirpinti senas junginys, tačiau tai leidžiama išvykti už paviršiaus, kai jis nudžiūna (tai muilo, sort of). Turėtų būti dar vienas, kuri taip pat gerai ištirpinkite paskutiniai jo pėdsakai kombinuotųjų iš atomų storio įbrėžimų, tačiau turi išgaruoti ne visiškai, o ne palikti nelakių scum atsilieka. Atvykimo žodyną, netriniosios yra labai reikšmingas veiksnys šiame kontekste. Dauguma ženklų ar chemikalų, kad paskutinis etapas yra izopropilo alkoholio, acetonu arba eterio. Nieko perkate kosmetikos yra aliejų, kad padaryti juos netinka. Taigi - mano nuomone - jeigu bandėte pritrynimo jūsų HEATSINK ir prisukamas ją tada nėra jokio tarp vienos ir kitos skirtumas, jei jie tą patį modelį. Senas's puikiai valomi. Mielai pakankamai naudojant meths už pirmuosius skalbimo priemonių, bet ne galutine, nes jis pateko į ją dažų, kad lieka nuošalyje. Medvilnė pumpurai gali palikti pūkas irgi turite ką nors reklamuojama kaip nesipūkuojančia. Kamera parduotuvė turės £ 2,50 audiniu galite naudoti kitą šimtą metų. Būčiau nepatenkintas atsižvelgiant virš 75 laipsnių procesoriaus. I don't like apvadu virš 70 ilgą laiką. Turėkite omenyje, kad viską, ką ją įsteigti, pavyzdžiui, ten bus karštą dieną rugpjūčio mėnesį, kai kambaryje yra bent 34 laipsnių, o ne 20 ir procesorius bus 14 laipsnių didesnė kaip jums reiškė, kad jis būtų. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Nr Žinau jį nuo realaus gyvenimo ir jis eina ant apie savo kompiuterio non stop |
|
| |||
| |||
| Aš tikiu, kad jis žino, tai ne tai, ką galima nusipirkti, kad skaičius, tai ką galima nuveikti su juo. Ir jis akivaizdžiai išmokti būti kompetentingas nes jis klausia protingas klausimus. Galėčiau eiti ir pirkti langelį, kad būtų outsmoke kitas dvi dėžutes sudėti kartu, bet nieko panašaus taip smagu, kaip tweaking paskutinis lašas rezultatus iš penkerių metų mašina visame pasaulyje juokiasi. On A Good Day to nic nie tarp rankų lenktyninių automobilių ir formulė vienas skirtumas. |
|
| |||
| |||
| ačiū už šią vietą, aš neturėjo isopropic alkoholio po ranka, kai aš tai aš jau kai kurie iš mano fotoaparato objektyvą, tačiau nusprendė imigruoti į nežinomas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel Core 2 Duo vs Quad | Razer | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 28 rugsėjis 2009 21:40 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 2 sausis 2008 13:22 |
| AMD Quad ir Intel Quad?!?! | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 19 gruodis 2007 13:20 |
| Intel Quad! | craiig | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 gruodis 2007 08:08 |
| Temos įrankiai | |
| |