mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Intel Quad serdes

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 1, 2008, 08:29
Donors Group

Default Intel Quad serdes

Sveiki, kā jūs zināt, man ir Intel Core 2 Quad (Q6600) tā iet pastiprināšanu viena un idles ap 35 ish un iet apmēram 55 par slodzi (Crysis) pēc brīža, kad tā ir akciju ātrumu, bet im domājām jūs domājat i ir rīcības brīvību daži overclocking ar šo? un ja jā, cik daudz?
otrkārt, es atklāju šīs temps ir nedaudz augsta, ar manu dzesētāju, bet esmu mēģinājis atkārtoti sēdvietas tā daudzas reizes un saņemt tajā pašā temps, tagad man ir cita bnip arktisks saldētavas 7 daži arktisks tīrīšanai un sagatavošanai šķidrumu, Jūsuprāt, tā vērts reseating to ar jauniem (un viltot dzesētāja), jo kad es sēdēju sākotnējo saldētavas 7 i izmanto meths un vates kociņi to tīrīt, lai būtu redzu zemāks temps, izmantojot vienu, ka es tīru ar pareizu alcahol un tās pašas ar procesoru heatspreader vai es neredzu atšķirību temperatūra?
Trešais jautājums ir tas, ko jūs ieteiktu man tīru CPU un siltuma izlietne ar zinu, viņi iesaka savārstījums bez segas, bet Nezinu, ko šie izskatās? ir kāda īpaša segas, ko izmanto tikai šim nolūkam?

un visbeidzot, bet ne man nāca pāri šis par overclockers tas izskatās, man patīk, ka ir tikai standarta q660, bet garantija skaitīt līdz 3.3GHz?

šoreiz tas patiešām ir pēdējais jautājums, kas ir augstākais droši temp jūs domājat mana cpu ir jāiet?
Es ceru, ka loģiski, thanks for reading

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Aprīlis 1, 2008, 09:26
Banned Group

dižoties

Mana sistēma: VIDĒJĀ MACHINE!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Enerģētika
Motherboard:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Graphics Card (s):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Sound Card:
CREATIVE SB0670 X-FI PCI SOUND Blas
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Dzesēšana:
Arktisks Cooling Freezer 64 Pro uzkarst
Tīkla / Internets:
AOL
Monitor (s):
19 "LCD 1080/1920p
Operating System (s):
xp
Old Aprīlis 1, 2008, 12:12
Donors Group

Go on, tas ir īstais jautājums viņš nerāda off.

Savārstījums ir pūka. Ja esat lietojis kaut ko kokvilnas un berzēt pirkstu uz to jums maza plankumiem un vieglā balle augšu. Tas ir savārstījums. Savārstījums bez audums nezaudē plankumiem un savārstījums. Tā ir nozīmīga, jo speķis ir savārstījums, tāpat kā mati būtu, tur Heatsink atbrīvotai no procesora un padara siltums ir plūsma caur barības kalnu nevis vienu tūkstošdaļu tik daudz.

Šķidrumiem vai nu ķīmiskais nosaukums vai firmas nosaukums. Tur vajadzētu būt par vienu labi izšķīdinot vecs savienojums, bet tas ir atļauts atstāt virsmas aizmugurē, kad tā izžūst (tas ir ziepes, sort of). Tur bija vēl viens, kas ir arī labi izšķīdinot pēdējā pēdas maisījumu no atomiem biezu skrambām, bet kas ir iztvaikot pie pilnīgi un neatstāt bez gaistošas putas aizmugurē. Pārbaudi vārdnīcā, negaistošās ir ļoti nozīmīga šajā kontekstā. Vairumā markas vai ķīmiskas vielas, kas pēdējā posmā, ir izopropilspirts, acetonu vai ētera. Kaut ko iegādāties par kosmētiku ir eļļas, kas padara tos nepiemērotus.

Tātad - manuprāt - ja esat mēģinājuši lepēšanas Jūsu Heatsink un pieskrūvēta to uz augšu, tad tur ir ne no viena cita atšķirība, ja viņi pašu modeli. Vecā ir pilnīgi tīrāma.

Es labprāt pietiekami izmantojot meths par pirmo pāris skalošanu, bet ne gala viens jo tas got krāsas tajā, kas paliek aizmugurē. Vates kociņi var atstāt pūka arī jums kaut ko reklamē kā savārstījums-free. Kamera veikals būs £ 2,50 audumu var izmantot nākamo simts gadiem.

Man ir nelaimīgs, ņemot procesoru virs 75 grādiem. Man nepatīk apmales vecāki par 70 gadiem ilgu laiku. Paturiet prātā, ka kāds jūs to pat patīk, tur būs karstā dienā augustā, kad savā istabā ir 34 grādi, nevis 20 un procesors būs 14 grādu augstāka nekā paredzēts, ka tā ir.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 1, 2008, 12:16
Banned Group

Nē, es viņu pazīstu no reālās dzīves, un viņš turpina par sava datora non stop
Old Aprīlis 1, 2008, 12:22
Donors Group

Es esmu pārliecināts, ka viņš zina, tas nav tas, ko jūs varat nopirkt, ka skaita, tas, ko jūs varat darīt ar to. Un viņš protams mācāmies kompetentu tāpēc viņš lūdz saprātīgi jautājumiem.

Es varētu iet un nopirkt kasti, kas outsmoke citas divas kastītes saliek bet tas nekas kā tik jautri kā tweaking pēdējais piliens darbības no piecus gadus veca mašīna pārējā pasaule smejas at. Par labu dienā tā ir starpība starp krājumu sacīkšu automašīnu un formula vienu.
Old Aprīlis 1, 2008, 12:25
Donors Group

paldies, ka vietas, man nebija nekādu isopropic alkohola pie rokas, kad es to izdarīja, es tomēr ir dažas manas kameras objektīvu, bet nolēma ieceļot zināms.

Register

Bookmarks