![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki, kā jūs zināt, man ir Intel Core 2 Quad (Q6600) tā iet pastiprināšanu viena un idles ap 35 ish un iet apmēram 55 par slodzi (Crysis) pēc brīža, kad tā ir akciju ātrumu, bet im domājām jūs domājat i ir rīcības brīvību daži overclocking ar šo? un ja jā, cik daudz?
otrkārt, es atklāju šīs temps ir nedaudz augsta, ar manu dzesētāju, bet esmu mēģinājis atkārtoti sēdvietas tā daudzas reizes un saņemt tajā pašā temps, tagad man ir cita bnip arktisks saldētavas 7 daži arktisks tīrīšanai un sagatavošanai šķidrumu, Jūsuprāt, tā vērts reseating to ar jauniem (un viltot dzesētāja), jo kad es sēdēju sākotnējo saldētavas 7 i izmanto meths un vates kociņi to tīrīt, lai būtu redzu zemāks temps, izmantojot vienu, ka es tīru ar pareizu alcahol un tās pašas ar procesoru heatspreader vai es neredzu atšķirību temperatūra? Trešais jautājums ir tas, ko jūs ieteiktu man tīru CPU un siltuma izlietne ar zinu, viņi iesaka savārstījums bez segas, bet Nezinu, ko šie izskatās? ir kāda īpaša segas, ko izmanto tikai šim nolūkam? un visbeidzot, bet ne man nāca pāri šis par overclockers tas izskatās, man patīk, ka ir tikai standarta q660, bet garantija skaitīt līdz 3.3GHz? šoreiz tas patiešām ir pēdējais jautājums, kas ir augstākais droši temp jūs domājat mana cpu ir jāiet? Es ceru, ka loģiski, thanks for reading Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dižoties
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Go on, tas ir īstais jautājums viņš nerāda off.
Savārstījums ir pūka. Ja esat lietojis kaut ko kokvilnas un berzēt pirkstu uz to jums maza plankumiem un vieglā balle augšu. Tas ir savārstījums. Savārstījums bez audums nezaudē plankumiem un savārstījums. Tā ir nozīmīga, jo speķis ir savārstījums, tāpat kā mati būtu, tur Heatsink atbrīvotai no procesora un padara siltums ir plūsma caur barības kalnu nevis vienu tūkstošdaļu tik daudz. Šķidrumiem vai nu ķīmiskais nosaukums vai firmas nosaukums. Tur vajadzētu būt par vienu labi izšķīdinot vecs savienojums, bet tas ir atļauts atstāt virsmas aizmugurē, kad tā izžūst (tas ir ziepes, sort of). Tur bija vēl viens, kas ir arī labi izšķīdinot pēdējā pēdas maisījumu no atomiem biezu skrambām, bet kas ir iztvaikot pie pilnīgi un neatstāt bez gaistošas putas aizmugurē. Pārbaudi vārdnīcā, negaistošās ir ļoti nozīmīga šajā kontekstā. Vairumā markas vai ķīmiskas vielas, kas pēdējā posmā, ir izopropilspirts, acetonu vai ētera. Kaut ko iegādāties par kosmētiku ir eļļas, kas padara tos nepiemērotus. Tātad - manuprāt - ja esat mēģinājuši lepēšanas Jūsu Heatsink un pieskrūvēta to uz augšu, tad tur ir ne no viena cita atšķirība, ja viņi pašu modeli. Vecā ir pilnīgi tīrāma. Es labprāt pietiekami izmantojot meths par pirmo pāris skalošanu, bet ne gala viens jo tas got krāsas tajā, kas paliek aizmugurē. Vates kociņi var atstāt pūka arī jums kaut ko reklamē kā savārstījums-free. Kamera veikals būs £ 2,50 audumu var izmantot nākamo simts gadiem. Man ir nelaimīgs, ņemot procesoru virs 75 grādiem. Man nepatīk apmales vecāki par 70 gadiem ilgu laiku. Paturiet prātā, ka kāds jūs to pat patīk, tur būs karstā dienā augustā, kad savā istabā ir 34 grādi, nevis 20 un procesors būs 14 grādu augstāka nekā paredzēts, ka tā ir. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nē, es viņu pazīstu no reālās dzīves, un viņš turpina par sava datora non stop |
|
| |||
| |||
| Es esmu pārliecināts, ka viņš zina, tas nav tas, ko jūs varat nopirkt, ka skaita, tas, ko jūs varat darīt ar to. Un viņš protams mācāmies kompetentu tāpēc viņš lūdz saprātīgi jautājumiem. Es varētu iet un nopirkt kasti, kas outsmoke citas divas kastītes saliek bet tas nekas kā tik jautri kā tweaking pēdējais piliens darbības no piecus gadus veca mašīna pārējā pasaule smejas at. Par labu dienā tā ir starpība starp krājumu sacīkšu automašīnu un formula vienu. |
|
| |||
| |||
| paldies, ka vietas, man nebija nekādu isopropic alkohola pie rokas, kad es to izdarīja, es tomēr ir dažas manas kameras objektīvu, bet nolēma ieceļot zināms. |
![]() |
|
| Bookmarks |