![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hello, jak może wiesz, że mam Intel Core 2 Quad (Q6600) jej do wzmocnienia jednego i Idles około 35 ish i trafia do około 55 na obciążenia (Crysis) w tej chwili jest z prędkością czas, ale im dziwić myślisz Mam pewne pole manewru przetaktowania z tym? a jeśli tak, ile?
Po drugie znalazłem te temps się nieco wysoki, ale mój chłodniejsze Próbowałem ponownie siedzenia to wiele razy i uzyskać tym samym temps, teraz mam inny BNIP Arctic zamrażarka 7 z niektórymi Arctic czyszczenie i przygotowanie płynu, Uważasz, że warto ponowne zamocowanie go nowym (un chłodnicy przekupiony) jak wtedy, gdy siedział oryginalna zamrażarka 7 i używane meths i patyczków higienicznych do czyszczenia, więc nie widzę niższe temps przy użyciu jednego, że i będzie czysty z właściwego alcahol i samo heatspreader przetwórca lub Ja nie widzę różnicy temperatur? Trzecie pytanie dotyczy tego, co Pan poleca i czyste procesora i radiatora z wiem zalecają szarpie za darmo tkaniny, ale nie wiem, co to wygląda? Czy są jakieś specjalne tkaniny wykorzystywane tylko do tego celu? i last but not least natknąłem to na overclockerów Wydaje mi się, jak jest to po prostu standard q660 ale gwarancja uruchomienia do 3.3GHz? tym razem to naprawdę ostatnie pytanie, jakie jest najwyższe bezpieczne temp uważasz, że mój procesor powinien iść? Mam nadzieję, że sens, dzięki za czytanie My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokazać
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, to naprawdę pytanie, nie showing off.
Lint jest puch. Zażycie bawełny coś RUB paznokcia na to masz małe plamki piłki puch się. To szarpie. Kłaczków szmatką nie traci plamki na szarpie. To ważne, ponieważ pyłek lint, podobnie jak włosy, posiada wyraźne radiatora procesora i sprawia, że ciepło nie popłynie do góry mieszanek zamiast tysięczną tyle. Płyny albo mają nazwę chemiczną lub nazwę marki. Nie powinien być jeden dobry na rozpuszczenie starych związków, ale to nic nie mógł opuścić powierzchniowo tyle jeśli wyschnie (to mydło, sort of). Nie powinien być inny, który także nadaje się do rozpuszczania ostatnie ślady związków z atomów, grube rysy, ale musi odparować całkowicie wyłączony i nie pozostawia nieulotnej szumowiny z tyłu. Sprawdź w słowniku, nielotnych jest bardzo istotna w tym kontekście. Większość marek lub chemikalia, że ostatni etap to alkohol izopropylowy, aceton lub eteru. Anything you buy kosmetyków olejów w tym nie pozwalają im wejść. Tak więc - moim zdaniem - chyba że próbował zakuć swoje radiatora i przykręcić go wtedy nie ma różnicy pomiędzy jednym i drugim, jeśli są tego samego modelu. Starego w pełni zmywalne. Byłbym szczęśliwy meths pierwszym użyciem kilka kroków do mycia, ale nie ostateczne, ponieważ's got barwnika w nim, że pozostanie z tyłu. Pąki Bawełna może zostawić puch też trzeba coś reklamowane jako niestrzępiącą. Sklep fotograficzny będzie GBP 2,50 tkaniny można użyć do następnych stu lat. Byłbym zadowolony, biorąc procesor ponad 75 stopni. Nie lubię drewniane ponad 70 przez długi okres czasu. Należy pamiętać, że cokolwiek skonfigurować go jak nie będzie się gorący dzień w sierpniu, gdy do pokoju na poziomie 34 stopni zamiast 20 i procesora będzie wynosić 14 stopni wyższa niż miałeś na myśli, że jest. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| nie znam go od prawdziwego życia i idzie na temat jego komputer non stop |
|
| |||
| |||
| Jestem pewien, że wie, że to nie to, co można kupić, że liczy, to co można z nim zrobić. A on oczywiście nauczenie się być właściwy, bo nic nie pytając sensowne pytania. Mogłem iść i kupić pole, które outsmoke inne dwa pola razem wzięte, ale to jeszcze nic, jak tyle radości, jak szczypanie ostatniej kropli wydajność obecnie pięć lat maszyny stare reszty świata śmieje się. Na dzień dobry to jest różnica między samochodów wyścigowych ręki i jednego wzoru. |
|
| |||
| |||
| Dzięki tym miejscu, nie miałem żadnych isopropic alkoholu na ręce, gdy zrobiłem to miałem kilka mojego obiektywu, ale postanowił wyemigrować do nieznanego. |
![]() |
|
| Zakładki |