mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Intel quad miezuri

Reply

Thread Tools
Old 1st Apr 2008, 08:29
Grupul de donator

Default Intel quad miezuri

salut cum probabil ştiţi că am un Intel Core 2 Quad (Q6600), sa mergi pas cu pas, şi idles la aproximativ 35 de ish şi se duce la aproximativ 55 de încărcare (Crysis), la moment, este la viteze stoc numai im întrebam crezi Am nişte overclocking marjă de manevră cu asta? şi dacă da, cum de mult?
În al doilea rând am gasit aceste temps a fi un pic de mare, cu cooler meu, dar am încercat re-o de multe ori pe scaun şi să obţină temps acelaşi, acum eu am un alt bnip congelator Arctic 7, cu unele de curăţare arctice şi a pregătirii de lichide, crezi ca merita sa reseating-l cu noi (cooler ONU alterate în scop malefic), ca atunci când m-am aşezat congelator originalul 7 i utilizate meths şi boboci de bumbac, să-l curăţaţi, asa ca mi-ar vedea temps mai mici, utilizând una pe care o voi curat cu alcahol adecvată şi acelaşi cu Heatspreader procesor sau i va vedea nici o diferenţă de temperatură?
a treia întrebare este ce îmi recomandaţi i curat CPU şi radiator cu i ştiu că recomandăm cârpe de circulaţie fără scame numai i dont know ce aceste arata? este o orice cârpe speciale folosite doar pentru acest scop?

si nu in ultimul rand am dat peste acesta pe overclockerii se pare să-mi place este doar q660 standard, dar cu o garanţie pentru a rula pana la 3.3GHz?

de data aceasta într-adevăr este ultima întrebare, ceea ce este cel mai mare în condiţii de siguranţă temp credeţi că procesorul meu ar trebui să meargă?
Sper că sens făcute, mulţumiri pentru lectură

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 1st Apr 2008, 09:26
Banned Group

scoate în evidenţă

Sistemul meu: Însemna MASINA!

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energie
Plăci de bază:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Memorie RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Placă grafică (e):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Placă de sunet:
CREATIVE SB0670 X-FI PCI SOUND Blas
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Dell XPS
Răcire:
Răcire Arctic Freezer 64 Pro incalzeste
Network / Internet:
AOL
Monitor (e):
19 "LCD 1080/1920p
Sistem de operare (e):
xp
Old 1 aprilie 2008, 12:12
Grupul de donator

Du-te, este o întrebare reală el nu e manifestare off.

Lint este de puf. Dacă luaţi ceva de bumbac şi freacă unei unghii pe ea te pete mici de minge se umfla în pene. Asta e fără scame. Un fără scame nu îşi pierde pete de fără scame. Contează pentru că un fir de tifon, la fel ca un păr ar deţine radiatorului clară a procesorului şi face de căldură trebuie să flux printr-un munte de compus în loc de o thousandth la fel de mult.

Fluide, fie au un nume chimic sau un nume de brand. Nu ar trebui să fie un bun la dizolvarea compus vechi, dar este permis să părăsească tensioactivi în spatele atunci când se usuca (asta săpun, un fel de). Nu ar trebui să fie un alt care este, de asemenea, bun la dizolvarea ultimele urme de compuse din atomi de zgârieturi-gros, dar care a oprit să se evapore complet, şi nu lăsaţi un non-volatile gunoi din spatele. Verificaţi într-un dicţionar, non-volatile este foarte semnificativă în acest context. Cele mai multe branduri sau a substanţelor chimice pentru că ultima fază sunt alcool izopropilic, acetona sau eter. Orice aţi cumpărat pentru cosmetice a uleiurilor în care le fac nepotrivite.

Aşa că - în opinia mea - dacă nu ai încercat lepuit radiator dvs. şi şurub it sus, atunci nu exista nici o diferenţă între una şi alta, în cazul în care sunteţi acelaşi model. Cea veche a lui perfect cleanable.

Aş fi fericit meths folosind suficient pentru primii paşi de spălat câteva, dar nu şi pentru cel final, deoarece este luat un colorant in el, ce stă în spatele. Muguri de bumbac pot lăsa puf de asemenea, ai nevoie de ceva publicitate ca lasă scame. Un magazin va avea un aparat de fotografiat £ 2.50 cârpă puteţi utiliza pentru următorii o sută de ani.

Aş fi nefericit a lua un procesor de peste 75 de grade. Nu-mi place tăiate, peste 70 pentru perioade lungi de timp. Ţineţi cont de faptul că tot ce aţi stabilit-o ca, acolo va fi o zi fierbinte, în luna august, când camera ta de la 34 de grade în loc de 20 şi procesor va fi 14 grade mai mari decât ai vrut să fie.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1st Apr 2008, 12:16
Banned Group

nici eu îl cunosc din viaţa reală şi se duce pe circa lui de calculator non stop
Old 1st Apr 2008, 12:22
Grupul de donator

Sunt sigur că ştie că nu e ceea ce se poate cumpăra care contează, este ceea ce se poate face cu ea. Şi el e de învăţare în mod evident, cum să fie competente, pentru că el e bun-simţ să pună întrebări.

Aş putea merge şi a cumpara o cutie care ar outsmoke orice alte două cutii puse împreună, dar asta e ca nimic nu atât de distractiv ca tweaking la ultima picătură de performanţă dintr-o maşină de cinci ani ani restul lumii rade la. La o zi buna este diferenţa dintre stocul de curse auto şi o formulă.
Old 1st Apr 2008, 12:25
Grupul de donator

Vă mulţumim pentru că la faţa locului, nu am avut nici un alcool isopropic la îndemână atunci când am făcut asta am făcut nişte pentru obiectivul camerei mele, dar că a decis să imigreze în necunoscut.

Register

Marcaje