![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj, ako možno viete mám Intel Core 2 Quad (Q6600), jeho ísť posilnenie jedného idles približne na 35 ish a ide o 55 na zaťaženie (Crysis), v súčasnosti je skladom rýchlosťou, ale im divení myslíte Mám nejaké přetaktování priestor s tým? a ak áno, koľko?
Po druhé som našiel tieto temps sa trochu vysoká, ale s mojím chladičom i have tried re-sedenie už mnohokrát, a v rovnakej temps, teraz mám iné bnip arktických mraznička 7 niektorých arktických upratovanie a prípravu tekutiny, myslíte, že svoju cenu novým usadením sa s novým (ne manipulovalo chladiča), ako keď som sedel pôvodné mraznička 7 aj použité meths a vatových tyčiniek čistiť, takže by aj na nižšej temps pomocou jednej, že aj bude čistý s riadnym alcahol a to isté s procesorom Heatspreader alebo bude aj vidieť žiadny rozdiel v teplotách? Tretia otázka je, čo sa hodí aj čisté cpu a chladič sa já vím, že odporúčajú mäkkú voľný handry, ale já dont vedieť, čo to vyzerá? existuje nejaká špeciálne tkaniny použiť len na tento účel? av neposlednom rade som narazil tento o přetaktování zdá sa mi, ako to je len štandardný q660, ale so zárukou bežať až na 3.3GHz? Tentokrát je to naozaj posledná otázka, čo je najvyššie bezpečné temp si myslíte, že moje cpu by mal ísť? Dúfam, že malo zmysel, vďaka za čítanie Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chváliť sa
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dělej, je to skutočná otázka, že to nie je chváliť.
Nepúšťa vlákna je chmýří. Ak ste si niečo bavlny a votrite necht na nej sa dostanete malé bodky chmýří popliesť. To je nepúšťa vlákna. Nepúšťa vlákna-handričkou nestráca bodky chĺpky. Je dôležité, pretože škvrna mäkkú, rovnako ako vlasy by drží jasnú chladič procesora a zabezpečuje teplo musia pretekať Horský kŕmnych miesto tisícinu toľko. Tekutiny buď chemický názov alebo značku. Tam by mal byť jeden dobre rozpúšťa staré zmesi, ale je to dovolené opustiť povrchovo aktívne látky, za sebou, keď uschne (to je mydlo, tak nějak). Tam by mal byť iný, ktorý je tiež dobre rozpúšťa posledné stopy zložených z atómov-hrubé škrabancov, ale ktorá je kompletne odparí a nezanecháva non-volatile peny pozadu. Skontrolujte, či v slovníku, non-volatile je veľmi dôležitý v tomto kontexte. Väčšina značiek alebo chemických látok, ktoré poslednej fáze sú izopropylalkohol, acetón alebo éteru. Čokoľvek, čo kúpiť za kozmetiku má olejov, ktoré robia je nevhodný. Takže - podľa môjho názoru - ak ste sa pokúsili lapovanie svoje chladiča a skrutkované to potom nie je žiadny rozdiel medzi jednou a druhou, pokiaľ ide o rovnakú modelu. Starého človeka dokonale čistiť. Bol by som šťastný dosť použitím meths na umývanie prvých krokov, ale nie pre konečných jedno, pretože je to tu farbivá v tom, že zostáva pozadu. Vatových tyčiniek môže opustiť chmýří taky, budete potrebovať niečo inzerován ako nepúšťa vlákna-free. Fotoaparát predajňa bude mať 2,50 libier handričku môžete použiť pre najbližších sto rokoch. Bol by som spokojný s procesorom cez 75 stupňov. Nemám rád lemovanie viac ako 70 po dlhú dobu. Majte na pamäti, že čokoľvek nastavíte to páči, bude tam horúci deň v auguste, keď na svojej izbe na 34 stupňov namiesto 20 a procesor bude 14 stupňov vyššia, ako ste mal na mysli, že je. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nie, ja ho poznám z reálneho života, a on pokračuje okolo svojho počítača non stop |
|
| |||
| |||
| Som si istý, že vie, že to nie je to, čo si môžete kúpiť, čo sa počíta, je to, čo sa dá robiť. A je zrejmé, učiť sa, pretože je príslušný pýtať zmysluplné otázky. Mohol by som ísť a kúpiť krabičku, ktorá by outsmoke iné dve krabice dať dohromady, ale to je ako nič, tak zábavné ako ladením poslednú kvapku výkonu z päť rokov staré stroje zvyšok sveta sa smeje. Na dobrý deň je to rozdiel medzi preteky motokár a formule jedna. |
|
| |||
| |||
| vďaka za ten bod, já nemal žiadny isopropic alkoholu v ruke, keď som to urobil ja did mať nejaký pre môj objektív fotoaparátu, ale že sa rozhodol emigrovať do neznáma. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 28.září 2009 21:40 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 2. januára 2008 13:22 |
| AMD alebo Intel Quad Quad?? | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 19. decembra 2007 13:20 |
| Intel Quad! | craiig | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9. december 2007 08:08 |
| Thread Tools | |
| |