![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cehennem gibi sanırım bir Intel Core 2 Quad (Q6600) onun hakkında 35 ish bir ve Idles adım gidin ve yaklaşık 55 (crysis) yükü kalır stok hızlarda ama merak im yapmanız anda biliyorum olabilir Biraz bu rotadan ile overclock var mı? eğer öyleyse ne kadar?
ikincisi ben bu temps biraz serin ama tekrar denedim birçok kez oturma yüksek ve aynı temps olsun bulundu, şimdi bazı kutup temizlik ve sıvı hazırlama, onun değer sizce başka bir bnip arctic freezer 7 var Yeni (un tahrif soğutucu) olarak reseating zaman ben de alt temps ki doğru Alkollü ve aynı işlemci heatspreader veya temiz olacak birini kullanarak görürdünüz 7 i temizlemek için yakacak ispirto ve pamuk tomurcukları kullanılan orijinal dondurucu oturdu i sıcaklıklarda fark görecek? Üçüncü soru ne ben işlemci ve i ile soğutucu temiz öneririz olduğunu onlar tüysüz ücretsiz bezler ama bu neye benzer dont know öneririz biliyor musun? Herhangi bir özel bezler bu amaçla sadece için kullanılır? ve son ama en azından ben rastladı bu gibi sadece standart q660 ama garanti ile 3.3ghz kadar çalıştırmaktır aşırtmacılar üzerine bana bakıyor? Bu sefer gerçekten son soru, ne en yüksek benim işlemci gitmeliyiz temp güvenli mi? Umarım yaptığı duygusu, okuma için teşekkür Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| show off
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hadi, bu o göstermek uzakta değil gerçek bir soru.
Lint kabartmak olduğunu. Eğer bir şey pamuk alıp size kadar kabartmak topun küçük lekeleri olsun tırnağınızı RUB. That's tüysüz. A tüysüz tüysüz ve lekeleri kaybetmez bezi. Çünkü saç olur, heatsink işlemcinin açık tutar ve ısı yapar gibi tüysüz bir leke, çok bir thousandth yerine birleşik bir dağ akışı gerekir Bu önemli. Sıvılar ya kimyasal bir ad veya bir markası var. Orada gerektiğini bir eski bileşik eriterek iyi olmak için ama o zaman kurur yüzey geride bırakmak için (yani's sabun, sort of izin's). Orada başka bir zorunluluk da bileşik dışarı atomların-kalın çiziklerin son izleri eriyen iyi ama tamamen kapalı ve buharlaşması için bir uçucu olmayan ayaktakımı geride bırakmak değildir gerekir. Kontrol bir sözlük, uçucu olmayan çok bu bağlamda anlamlıdır. En markalar veya kimyasal maddelerdir izopropil alkol bu son aşamasında, aseton veya eter için. Bir şey kozmetikler için satın kendilerine uygun hale yağların vardır. Bu yüzden bence - in - sürece soğutucu alıştırma denedim ve kadar o zaman bir ve diğer arasında fark yoktur o berbat, eğer aynı model konum. Eski mükemmel temizlenebilir's. Yeterince kullanarak yakacak ispirto ilk birkaç yıkama adımlar için değil, son bir çünkü arkasında kalır içinde bir boya var için memnuniyet duyarım. Pamuk tomurcukları da, bir şey tüysüz olarak reklamı serbest gerekir kabartmak bırakabilirsiniz. Bir kamera mağazasını size gelecek yüz yıl için kullanabileceğiniz bir £ 2,50 bez olacaktır. Ben 75 derecenin üzerinde bir işlemci alarak mutsuz olur. Ben 70 daha uzun bir süre kenar sevmiyorum. Unutmayın ki her ne kadar, bir gün sıcak Ağustos ayında zaman oda 34 derece yerine 20 ve işlemcinin az 14 derece daha yüksek bunu çıkartılacaktır olacak's olacak gibi sette. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Hayır, gerçek hayatta onu biliyorum ve o goes üstünde onun bilgisayar non stop hakkında |
|
| |||
| |||
| Ben onu ne satın alabilirsiniz değil bilir eminim ki sayıları, size onunla yapabilirsiniz. Çünkü mantıklı sorular soruyor Ve açıkça nasıl yetkili olduğu öğrenme's. Dışarı gidip herhangi bir diğer iki kutu outsmoke verecek bir kutu satın araya ama verdiği gibi çok eğlenceli gibi bir şey beş yaşındaki makine dünyanın geri kalanının dışarı performans son damlasına de gülüyor. Bu stok araba yarış ve Formula arasındaki fark iyi bir gün. |
|
| |||
| |||
| o yer için teşekkürler, ben el herhangi bir isopropic alkol ne zaman i bu i benim kamera objektifi biraz var mıydı mi yoktu ancak bilinmeyen göç kararı aldı. |