![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравствуйте, як ви знаєте в мене є процесор Intel Core 2 Quad (Q6600) його піти Степінг одне й Idles близько 35 ISH і йде близько 55 під навантаженням (Crysis) на даний момент вона знаходиться на складі швидкостях, але їм цікаво як ви думаєте У мене є розгін із цією свободою? і якщо так, скільки?
по-друге, я знайшов ці Temps бути трохи високий кулер з моєю, але я спробував повторно Вітальня це багато разів і отримати той же Temps, тепер у мене є інша bnip Арктиці морозильника 7 з деякими Арктиці очищення та підготовки рідини, чи вважаєте ви свою цінність притирання з новим (не підроблений кулер), а коли я сидів Original морозильника 7 я використав денатурат і бавовна Нирки очистити його, тому я буду бачити нижню Temps за допомогою одного, що я буду з чистим належного alcahol і те ж саме з радіатора процесора або я не бачу різниці в температурі? Третій питання: Що б Ви порадили очистити процесор і радіатор з я знаю, вони рекомендують ворсу вільно одяг, але я не знаю, що це виглядає? Чи є спеціальний одяг використовуватися тільки для цієї мети? і останнє, але не менше я наткнувся цей на оверклокерів Мені здається, ніби це просто стандартна q660, але з гарантією запустити до 3.3ghz? цього разу це справді останнє питання, що є найвищим темпом безпечно ви думаєте, що мій процесор має йти? Я сподіваюся, що мало сенс, спасибо за читання Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| показати
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, це реальний питання, який він не демонструючи.
Линт пуху. Якщо взяти щось бавовна і RUB ніготь на нього, ви отримаєте малі крупинки пух м'яч. Це линт. Тканиною без ворсу не втрачає плями линт. Це важливо, тому що плямочка линт, як би волосся, проводить чітку радіатор процесора і дає тепло повинні проходити через гірські з'єднання замість тисячної стільки ж. Рідини мають або хімічна назва або торговельну марку. Там повинно бути одне хороше на розпуск старої з'єднання, але це дало змогу залишити позаду поверхнево-активні речовини, коли воно сохне (це мило, роду). Там повинен бути інший, який також добре розпуск останні сліди з'єднань з атомів товщиною подряпини, але яка випаровується повністю виправдані, а не залишати Non-Volatile сволочи позаду. Перевірте в словнику, Non-Volatile дуже значущим в цьому контексті. Більшість брендів чи хімічних речовин, що на останній фазі ізопропіловий спирт, ацетон чи ефір. Все, що ви купуєте для косметики має масел, які роблять їх непридатними. Отже - на мій погляд, - якщо ви пробували притирання ваш радіатор і загвинчується його тоді немає різниці між одним та іншим, якщо вони однієї моделі. Старий абсолютно очищується. Я був би щасливий, використання денатурату протягом перших кількох кроках пранні, але не остаточний, тому що він отримав в кристалах, що залишається позаду. Бавовна нирки може пуху залишити теж потрібно щось рекламували як без ворсу. Камера магазин матиме £ 2,50 тканину можна використовувати протягом наступних ста років. Я був би нещасний процесор з більш ніж 75 градусів. Я не люблю обрізні понад 70 протягом тривалого часу. Майте на увазі, що все, що ви встановите її, як, там буде жарко в серпні, коли в кімнаті 34 градусів замість 20, і процесор буде 14 градусів вище, ніж ви хотіли його бачити. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Я не знаю його від реального життя, і він йде про його зупинки без комп'ютера |
|
| |||
| |||
| Я впевнений, що він знає, що це не те, що ви можете купити що важливо, це те, що ви можете робити з нею. І він, очевидно, вчитися, щоб бути конкурентоспроможними, тому що він просив розумний питань. Я міг піти й купити коробку, яка буде outsmoke будь-які інші дві коробки, разом узяті, але це нічого не значить так багато, як весело, як установку останньої краплі продуктивність від п'яти років машина інший світ сміється. У гарний день це різниця між фондовими і гоночних автомобілів Формули. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це місце, я не мав isopropic алкоголю на руку, коли я зробив це, я зробив є для мого об'єктиву камери, але вирішила, що на імміграцію в невідомість. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Intel Core 2 Duo Quad Vs | Razer | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 28 вересня 2009 21:40 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 2 січня 2008 13:22 |
| AMD Quad або Intel Quad?!?! | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 19 грудня 2007 13:20 |
| Intel Quad! | craiig | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 грудня 2007 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |