![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета просто прочетете тази articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html помислих си, когато излиза не дали, колко дълго ще трябва да почакате за софтуер, за да наваксат това време, така както са се четворни ядрото софтуер, който използва Intel Q серията Intel обявява това, О добре колко овен е това ще се предприемат, 8GB? 16gb? да тече трябва да кажа, ако вярно прави впечатляващ звук
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple вече изведоха добавянето им. Всеки знае от expierience колко добре е, че се оказва? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чудя се какво ще се случи след 8 ядра, дори и след 16 ядра. Колко преработка власт имаме нужда? Всеки ....?
|
| |||
| |||
| Цитат:
TERMINATERS ходене по улиците ха ха може би малко по тъмно Но кой знае????
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Необходимостта да се намери начин да се направи по-голям кеш или HDD доста бързо обработване власт е хубаво, но то наистина се превръща usless със скорости от нашите HDD не се подобрява и кеш все още толкова ниска, колкото беше преди 3 години .. Мразя товарене екрана I l4d играят много и тя отнема около 8 секунди за да заредите и в тези 8 секунди и може да убие себе си и знам, че изглежда толкова безсмислено, както аз искам тя да бъде моментално! Може би по 5 години, или ще имаме 1 процесор конкретно за определен интервал от harddrive и ще бъде automattically съхранени на борда кеш |
|
| |||
| |||
| Твърди Дискове-членки са почти тук.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Би било хубаво, ако беше на ОС, посветен четат само чип, с ъпгрейд на фърмуера за актуализации.
| |||
| |||
| haha, ако това ще се случи някога, че ще бъде с Linux. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| О, не. Ако приемем, че не всички умрели от това, ние не ще бъде много по-ниски, отколкото 13nm по 20 години. Пътната карта е 16nm през 10 години.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|