![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci jen číst tento articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html myslil jsem, pokud jde mimo ne-li, jak dlouho budeme muset čekat na software dohnat tuto dobu, stejně jako bylo získání čtyř-jádrové procesory, které software využívá Intel série Q, INTEL oznamuje tímto aw a kolik ram je to bude trvat, 8GB? 16GB? spustit Musím říci, je-li pravda to impozantní zvuk
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple již vyvedl jejich doplnění. Kdokoliv z expierience vím, jak dobře, že se ukázala? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajímalo by mě, co se bude dít po 8 jader, a to i po 16 jader. Kolik zpracování moc potřebujeme? Kdokoliv ....?
|
| |||
| |||
| Citace:
TERMINATERS chůzi po ulicích ha ha možná trochu tmavý Ale kdo ví??
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Že je třeba najít způsob, jak učinit větší cache nebo HDD mnohem rychlejší zpracování je moc hezký, ale to se stává opravdu usless s rychlostí našich HDD nezlepšuje a cache stále tak nízké, jak to bylo před 3 lety .. Nesnáším ložné obrazovce i přehrát l4d hodně a trvá přibližně 8 sekund na zatížení a v těch 8 sekund jsem mohl zabít i dunno zdá tak zbytečné, jak já chci, aby se instant! Možná, že za 5 let, nebo budeme mít 1 procesor speciálně pro určité místo na disku a budou automattically uložené na palubě cache |
|
| |||
| |||
| Pevné disky státy jsou téměř tady.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bylo by hezké, kdyby OS byl na určeném pouze pro čtení čipů, s upgrady firmwaru pro aktualizace.
| |||
| |||
| haha, že pokud by se někdy stalo, že by se s Linuxem. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ale ne. Za předpokladu, že nejsme všichni mrtví do té doby, jsme bude mnohem nižší než 13nm do 20 let. Plán je 16nm do 10 let.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Duo | tomthedrummer1992 | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 14. červenec 2008 18:03 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 2. ledna 2008 13:22 |
| Intel Core 2 Duo Overclocking | c mistr | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 5. září 2007 07:20 |
| Thread Nástroje | |
| |