![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά μόλις διαβάσουν αυτό το articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html πίστευα στον εαυτό μου σε ό, τι και αν δεν προβλέπονται, πόσο καιρό θα πάμε να πρέπει να περιμένουμε για το λογισμικό για να καλύψει τη διαφορά αυτή τη φορά, όπως ακριβώς είχαν γίνει quad πυρήνα λογισμικού που χρησιμοποιεί η Intel Q σειρά, INTEL ανακοινώνει αυτό, aw καλά πόση ram είναι αυτό θα λάβει, 8gb; 16GB; να τρέχει Πρέπει να σας πω αν όντως αλήθεια εντυπωσιακό ήχο
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple έχουν ήδη φέρει τους προσθήκη. Όποιος γνωρίζει expierience από το πόσο καλά ότι έχει αποδειχθεί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί μετά από τα 8 πυρήνες, ακόμα και μετά από 16 πυρήνες. Πόσο επεξεργαστική ισχύ χρειαζόμαστε; Όποιος ....?
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
TERMINATERS περπατούν στους δρόμους ha ha ίσως λίγο σκούρα Αλλά ποιος ξέρει;;;;
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Η ανάγκη να βρούμε έναν τρόπο να κάνουν μεγαλύτερες cache ή HDD πολύ ταχύτερη επεξεργασία εξουσία είναι ωραία, αλλά είναι πραγματικά usless γίνεται με την ταχύτητα του HDD δεν μας βελτίωση και την προσωρινή μνήμη ακόμη τόσο χαμηλά όσο αυτό ήταν 3 χρόνια πριν .. Μισώ οθόνη φόρτωσης i l4d παίξει πολύ και χρειάζεται περίπου 8 δευτερόλεπτα για να φορτώσει και σε αυτές τις 8 δευτερόλεπτα θα μπορούσα να σκοτώσω τον εαυτό μου i dunno φαίνεται τόσο άχρηστη, όπως θέλω να είναι άμεσα! ίσως σε 5 χρόνια ή θα έχουμε 1 επεξεργαστή ειδικά για ένα ορισμένο διάστημα σκληρούς δίσκους και θα είναι αποθηκευμένα σε ένα automattically εποχουμένως cache |
|
| |||
| |||
| Στερεά Δίσκοι μέλη είναι σχεδόν εδώ.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήταν ωραίο αν το λειτουργικό σύστημα ήταν αφιερωμένη σε ένα μόνο chip διαβάσει, με αναβαθμίσεις firmware για ενημερώσεις.
| |||
| |||
| haha αν αυτό θα συμβεί ποτέ, θα ήταν με το Linux. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ω δεν. Εάν υποτεθεί ότι δεν είμαστε όλοι νεκροί από τότε, είμαστε πρόκειται να είναι πολύ χαμηλότερη από 13nm σε 20 χρόνια. Roadmap είναι 16nm σε 10 χρόνια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Core 2 Duo και Intel I7 | 1bellb | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 27 Σεπτέμβρη 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Duo | tomthedrummer1992 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 14 Ιουλ 2008 18:03 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 2η Ιαν 2008 13:22 |
| Intel Core 2 Duo Overclocking | γ πλοίαρχος | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 07:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |