![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački samo pročitate ovaj articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html ja sam mislio da našto Internet dogoditi se vanjska strana ne ako, koliko dugo ćemo morati čekati softvera za nadoknaditi to vrijeme, kao što su dobivanje softver koji quad core Intel utilises Q seriju, Intel objavljuje ovaj AW i koliko RAM-a je to gonna poduzeti, 8gb? 16gb? za izvođenje Moram reći, ako ne istinite impresivan zvuk
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple već izvedoše njihov dodatak. Bilo tko znati od expierience kako dobro da je okrenut vanjska strana? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I pitam se što će se dogoditi nakon 8 jezgri, čak i nakon 16 jezgre. Koliko procesorskom snagom mi treba? Bilo tko ....?
|
| |||
| |||
| Quote:
TERMINATERS šetnju ulicama ha, ha, možda malo tamne No, tko zna??
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Potreba da se pronađe način da se čine ili veći cache HDD puno brže procesorskom snagom je lijepo, ali stvarno postaje usless sa brzinama od naših HDD ne poboljšavaju i dalje cache kao niska kao što je bio prije 3 godine .. Mrzim loading ekran i play l4d puno i to traje oko 8 sekundi za učitavanje i onih 8 sek sam mogao ubiti sebe i dunno izgleda tako besmisleno kao što ja želim da bude brz! mozda za 5 godina ili ćemo imati 1 procesoru specifično za određeni prostor harddrive i bit će pohranjeni na automattically cache onboard |
|
| |||
| |||
| Solid States Drives su skoro ovdje.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilo bi lijepo ako je OS na namjenski čitati samo čip sa firmware nadogradnje za ažuriranje.
| |||
| |||
| haha da, ako bi se ikada dogodilo da bi se s Linuxom. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oh no. Pretpostavljiv nismo svi do tada mrtav, ne će biti mnogo niža nego 13nm u 20 godina. Roadmap 16nm je u 10 godina.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Intel Core 2 Duo i Intel i7 | 1bellb | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 27 rujan 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core v 2 Quad Q9650 Intel Core i7 V 920 V 940 Intel Core i7 | sajasio | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. ožujak 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Duo | tomthedrummer1992 | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 14. srpnja 2008 18:03 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 2. siječanj 2008 13:22 |
| Intel Core 2 Duo Overclocking | c majstor | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 5. Sep 2007 07:20 |
| Thread Tools | |
| |