![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה רק לקרוא את זה articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html חשבתי לעצמי כשהוא יצא לא אם, כמה זמן אנחנו הולכים צריך לחכות התוכנה כדי להתעדכן הפעם, בדיוק כפי שהיו מקבלים תוכנות מרובע הליבה של אינטל utilises ותשובות סדרה, אינטל מכריזה על זה, AW גם כמה ראם זה הולך לקחת, 8gb? 16gb? לרוץ חייבים לומר, אם אכן נכון נשמע מרשים
|
| |||
| |||
| Apple כבר הביאו את תוספת שלהם. מישהו יודע איך מ expierience גם התברר כי יש? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני תוהה מה יקרה אחרי 8 ליבות, גם אחרי 16 ליבות. כמה כוח עיבוד שאנחנו צריכים לעשות? מישהו ....?
|
| |||
| |||
| ציטוט:
TERMINATERS ללכת ברחובות אה אה אולי קצת כהה אבל מי יודע????
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| הצורך למצוא את הדרך להפוך את מטמון גדול יותר או HDD הרבה כוח עיבוד מהיר יותר הוא נחמד, אבל זה באמת נהיה עם usless במהירויות שלנו HDD לא שיפור ו המטמון עדיין נמוך כפי כפי שהוא היה לפני 3 שנים .. אני שונא מסך אני טוען לשחק l4d הרבה וזה לוקח בערך 8 שניות לטעון באותם ו 8 שניות, אני יכול להרוג את עצמי אני dunno נראה כל כך חסר טעם כמו שאני רוצה שזה יהיה מיידית! אולי ב 5 שנים או נצטרך 1 מעבד במיוחד עבור שטח מסוים של harddrive ויהיה automattically מאוחסן על onboard המטמון |
|
| |||
| |||
| כוננים מוצקים המדינות הן כמעט כאן.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יהיה נחמד אם היתה מערכת הפעלה על שבב ייעודי לקריאה בלבד, עם עדכוני קושחה עבור שדרוגים.
| |||
| |||
| haha כי אם היה אי פעם יקרה זה יהיה עם לינוקס. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אוי לא. בהנחה שאנחנו לא כל כך מת על ידי, אנחנו הולכים להיות הרבה יותר נמוך 13nm ב 20 שנים. מפת הדרכים היא 16nm ב 10 שנים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|