![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys just perskaitykite articulé, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html Manoma, kad pats, kai reikia atlikti ne tuomet, kiek ilgai esame teks palaukti įranga pasivyti šį kartą, kaip buvo gauti Quad Core programinė įranga, kuri naudoja "Intel" Q serijos, "Intel" paskelbė tai, AW pat kiek RAM tai gonna imtis, 8GB? 16gb? paleisti turi pasakyti, tiesa ar garso įspūdingas
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple jau išvedė savo papildomai. Anyone know nuo expierience kaip gerai, kad jau pasirodė? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdomu, kas nutiks po 8 branduolių, net po 16 branduolių. Kiek apdorojimo galia do we need? Kiekvienas ....?
|
| |||
| |||
| Citata:
TERMINATERS gatvės ha ha gal truputį tamsus Bet kas žino??
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Reikia rasti būdą, kaip padaryti cache didesnis arba HDD daug greitesnis duomenų apdorojimo galia yra gražus, bet jis tikrai tampa usless su mūsų HDD greitis negerėja ir talpyklos vis dar kaip mažas, nes jis buvo prieš 3 metus .. I hate loading screen I l4d žaisti daug ir tai trunka apie 8 sekundes, kad apkrova ir tas 8 sekundes i could kill myself I dunno atrodo taip beprasmiška kaip aš noriu, kad ji būtų greitai! Gal po 5 metų turėsime 1 procesorius specialiai tam erdvės kietajame diske ir bus automattically saugomas laive talpyklos |
|
| |||
| |||
| Kietosios narių diskai beveik čia.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būtų malonu, jei OS buvo skirtas tik skaitymui mikroschema, su firmware atnaujinimas atnaujinimus.
| |||
| |||
| haha, jeigu tai kada nors atsitiks jis bus su Linux. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oh no. Darant prielaidą, kad mes ne visi mirę tada, mes ketiname būti daug mažesnė nei 13nm 20 metų. Gairės yra 16nm 10 metų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|