![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys tikai lasīt šo articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html nodomāju, kad runa ir veikta ne IF, cik ilgi mums nāksies gaidīt programmatūras panākt šo laiku, tāpat kā bija kļūst QUAD CORE programmatūru utilises Intel Q sērijas INTEL paziņo par to, aw labi cik ram tas gonna veikt, 8GB? 16GB? palaist jāsaka, ja tiesa nav skaņas iespaidīgs
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple jau ir nodrošinājušas savu papildinājumu. Ikviens zina, no expierience cik labi, ka ir izrādījies? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es brīnos par to, kas notiks pēc 8 serdeņi, pat pēc 16 serdes. Cik daudz datu apstrādes jaudu mums vajag? Ikviens ....?
|
| |||
| |||
| Quote:
TERMINATERS iešana ielās ha ha varbūt mazliet tumšs BET Kas zina??
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Jāatrod veids, kā padarīt cache lielāks vai HDD daudz ātrāk pārstrādes jauda ir jauka, bet tas tiešām kļūst usless ar mūsu HDD ātrumu neuzlabojas un kešatmiņa joprojām ir tik zema, cik tas bija 3 gadus atpakaļ .. I hate iekraušana ekrāns i play l4d partiju, un tas aizņem apmēram 8 sekundes, lai slodze, un šādos 8 secs es varētu nogalināt pats i dunno šķiet tik bezjēdzīgi, kā es vēlos, lai to instant! varbūt pēc 5 gadiem vai mums būs 1 procesoru tieši konkrētu telpu Harddrive un tiks automattically glabā uz kuģa cache |
|
| |||
| |||
| Cietie Valstis diski ir gandrīz šeit.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būtu jauki, ja OS bija veltīta lasīt tikai čips, ar firmware jauninājumus atjauninājumi.
| |||
| |||
| haha ja tas būtu kādreiz notiktu, tas būtu ar Linux. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oh no. Pieņemot, ka mēs esam ne visiem mirušajiem līdz tam, mēs spēsim būt mazāks 13nm daudz 20 gadi. Ceļvedis 16nm 10 gadiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |