![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys just read this articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html myśli do siebie, jeśli chodzi obecnie nie IF, jak długo będziemy musieli czekać na oprogramowanie dorównanie tym razem, tak jak były coraz quad core oprogramowanie, które wykorzystuje Intel Q serii Intel zapowiada tego, AW również, jaka ilość pamięci RAM to będzie podjąć, 8GB? 16GB? bieg Muszę powiedzieć, jeżeli nie prawdziwy dźwięk imponujące
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple już wyprowadzili ich uzupełnieniem. Każdy wie, jak z expierience że okazało? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zastanawiam się, co się stało po 8 rdzeni, nawet po 16 rdzeni. Ile mocy potrzebujemy? Każdy ....?
|
| |||
| |||
| Cytat:
TERMINATERS spaceru ulicami ha ha może trochę ciemny Ale kto wie??
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Potrzeba znaleźć sposób, aby Wikisłowniku większe lub HDD dużo szybciej moc jest miły, ale to naprawdę staje się usless z prędkością naszych HDD nie poprawia Wikisłowniku i nadal tak niskie, jak to było 3 lata temu .. I hate ekran ładowania i odgrywać l4d partii i zajmuje około 8 sekund, aby załadować i tych 8 sekund i może zabić i dunno wydaje się to bezcelowe, jak chcę go mieć natychmiastowy! Być może w 5 lat i będziemy mieli 1 procesor specjalnie dla pewnej przestrzeni dysków twardych i automattically będą przechowywane na pokładzie Wikisłowniku |
|
| |||
| |||
| Dyski Solid członkowskie są niemal tutaj.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byłoby miło, jeśli system operacyjny został na dedykowanej tylko do odczytu chipa, z uaktualnień oprogramowania aktualizacje.
| |||
| |||
| haha, jeżeli kiedykolwiek się zdarzyć, że to byłoby z Linuksem. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O nie. Zakładając, że nie jesteśmy wszystkich zmarłych wówczas, we're going to być o wiele niższe niż 13nm w 20 roku. Plan działań jest 16nm w 10 roku.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |