![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti doar citi acest articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html gândit la mine, atunci când este vorba de nu DACĂ, cât timp ne va trebui să aşteptaţi pentru software-ul pentru a recupera acest timp, la fel cum au fost obtinerea quad core software care utilizeaza Intel Q serie, INTEL anunţă acest lucru, Ei bine cât de mult este berbec va dura, 8GB? 16GB? pentru a rula trebuie să vă spun dacă este adevărat nu sunet impresionant
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple au adus deja în afara lor. Oricine din expierience ştiu cât de bine, care sa dovedit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă întreb ce se va întâmpla după 8 miezuri, chiar şi după 16 miezuri. Cât de mult putere de procesare avem nevoie? Oricine ....?
|
| |||
| |||
| Citat:
TERMINATERS de mers pe jos de pe străzi Ha, ha, poate un pic cam întuneric Dar cine stie????
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nevoia de a găsi o modalitate de a face cache HDD mai mari sau mai mult mai rapid putere de procesare este frumos, dar de fapt este din ce în ce usless cu viteze de HDD noastre nu cache şi îmbunătăţirea în continuare cele mai mici pe care ea a fost acum 3 ani .. Nu-mi place de încărcare ecran i juca l4d mult şi e nevoie de aproximativ 8 secunde pentru a încărca şi, în cele 8 secunde am putut sinucide Nu stiu, se pare atât de rost ca vreau sa fie instant!!! Poate in 5 ani vom avea 1 procesor special pentru un anumit spatiu de harddrive şi vor fi stocate pe un automattically la bord cache |
|
| |||
| |||
| Solid Drives membre sunt aproape de aici.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar fi frumos dacă OS a fost pe un cip dedicat doar pentru citire, cu actualizări de firmware pentru actualizări.
| |||
| |||
| haha că, dacă s-ar întâmpla, ar fi cu Linux. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oh, nu. Presupunând că nu vă toate mort de atunci, vom fi mult mai mici decât 13nm la 20 de ani. 16nm în foaia de parcurs este de 10 ani.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|