![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci len čítať tento articulo, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html myslil som, pokiaľ ide mimo ne-li, ako dlho budeme musieť čakať na softvér dohnat túto dobu, rovnako ako bolo získanie štyroch-jádrové procesory, ktoré softvér využíva Intel série Q, INTEL týmto oznamuje aw a koľko ram je to bude trvať, 8GB? 16GB? spustiť Musím povedať, ak je pravda to impozantný zvuk
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple už vyviedol ich doplnenie. Ktokoľvek z expierience viem, ako dobre, že sa ukázala? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaujímalo by ma, čo sa bude diať po 8 jadier, a to aj po 16 jadier. Koľko spracovanie moc potrebujeme? Ktokoľvek ....?
|
| |||
| |||
| Citácia:
TERMINATERS chôdzu po uliciach ha ha možná trochu tmavý Ale kto vie??
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Že je potrebné nájsť spôsob, ako urobiť väčšiu cache alebo HDD oveľa rýchlejšie spracovanie je moc hezký, ale to sa stáva naozaj usless s rýchlosťou našich HDD nezlepšuje a cache stále tak nízke, ako to bolo pred 3 rokmi .. Nesnáším ložnej obrazovke i prehrať l4d hodně a trvá približne 8 sekúnd na zaťažení a v tých 8 sekúnd som mohol zabiť aj dunno zdá tak zbytočné, ako ja chcem, aby sa instant! Možno, že za 5 rokov, alebo budeme mať 1 procesor zvlášť pre určité miesto na disku a budú automattically uložené na palube cache |
|
| |||
| |||
| Pevné disky štáty sú takmer tu.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bolo by pekné, keby OS bol na určenom iba pre čítanie čipov, s upgrady firmwaru pre aktualizácie.
| |||
| |||
| haha, že ak by sa niekedy stalo, že by sa s Linuxom. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ale nie. Za predpokladu, že nie sme všetci mŕtvi do tej doby, sme bude oveľa nižšia ako 13nm do 20 rokov. Plán je 16nm do 10 rokov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Duo | tomthedrummer1992 | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 14. júl 2008 18:03 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 2. januára 2008 13:22 |
| Intel Core 2 Duo Overclocking | c majster | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 5. septembra 2007 07:20 |
| Thread Tools | |
| |