![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки само прочитате овај артицуле, хттп://ууу.цустомпц.цо.ук/неус/60540...екст-монтх.хтмл ја сам мислио да нашто то догодити се вањска страна не ако, колико дуго ћемо морати чекати софтвера за надокнадити то време, као што су добијање софтвер који Куад цоре Интел утилисес К серију, Интел објављује овај АУ и колико РАМ-а је то гонна предузети, 8ГБ? 16ГБ? за извођење Морам рећи, ако не истините импресиван звук
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Аппле већ изведоше њихов додатак. Било ко кноткле над експиериенце како добро да је окренут ван? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И питам се шта ће се десити након 8 језгри, чак и након 16 језгра. Колико процесорска снагом ми треба? Било ко ....?
|
| |||
| |||
| Куоте:
ТЕРМИНАТЕРС шетњу улицама ха, ха, можда мало тамне Но, ко зна??
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Потреба да се пронађе начин да се чине или већи цацхе ХДД пуно брже процесорска снагом је лепо, али стварно постаје услесс са брзинама од наших ХДД не побољшавају и даље цацхе као ниска као што је био пре 3 године .. Мрзим лоадинг екран и плаы л4д пуно и то траје око 8 секунди за учитавање и оних 8 сек сам могао убити себе и дунно изгледа тако бесмислено као што ја желим да буде брз! мозда за 5 година или ћемо имати 1 процесору специфично за одређени простор харддриве и бит ће похрањени на аутоматтицаллы цацхе онбоард |
|
| |||
| |||
| Солид Статес Дривес су скоро овде.
__________________ сервергуы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Било би лепо ако је ОС на наменски читати само чип са фирмуаре надоградње за ажурирање.
| |||
| |||
| хаха да, ако би се икада догодило да би се са Линукс-ом. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ох но. Претпостављив нисмо сви до тада мртав, не ће бити много нижа него 13нм у 20 година. Роадмап 16нм је у 10 година.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|