![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar sadece bu articule okuyun http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html kendi kendime düşündüm WHEN dışarı IF, bu kez yakalamak için yazılım beklemek zorundasın nasıl uzun geliyor değil, sadece olarak Intel S serisi kullanır dört temel yazılım elde edemiyorlardı, INTEL bu duyurdu Aw iyi ne kadar RAM bu olacak, 8GB take? 16GB? çalıştırmak için söylemeliyim eğer gerçek etkileyici ses yapar
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple zaten onların yanında dışarı getirdi. Herkes expierience kimden ne kadar iyi olduğu ortaya çıktı var biliyor musun? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ne olacak acaba 16 çekirdek 8 çekirdek, sonra sonra bile. Ne kadar işlem gücü ihtiyacımız var? Herkes ....?
|
| |||
| |||
| Alıntı:
TERMINATERS sokaklarında yürüyüş belki biraz koyu ha Ama kim bilir??
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ihtiyacı önbelleğini büyütebilir veya daha hızlı işlemci gücü HDD güzel ama olarak 3 yıl önce .. I ekran yükleme nefret gerçekten usless bizim HDD ve hızını artırma ve önbelleğini hala düşük olmakla birlikte bir yol bulmaya oynamak çok l4d ve yüklemek için ve 8 saniye i Bilmiyorum o kadar anlamsız görünüyor olarak i anlık olmak istiyorum! kendimi öldürebilir yaklaşık 8 saniye sürer! 5 yıl belki de ya da özellikle diskin belirli bir alanı için 1 işlemciye sahip olacak ve automattically saklanabilir bir Teknede önbelleğini üzerinde |
|
| |||
| |||
| Katıhal Sürücüler yaklaşık burada.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir işletim sistemi, güncellemeleri bellenim yükseltmeleri sadece fiş okumak adanmış on It would be nice.
| |||
| |||
| Eğer hiç bir Linux ile olur olur haha. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oh hayır. Hepimiz sonra ölmüş değil varsayalım, 20 yıl içinde çok daha düşük 13nm olacak demektir. Yol Haritası 16nm 10 yıl içinde.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |