![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці просто читати цю articule, http://www.custompc.co.uk/news/60540...ext-month.html подумав про себе, коли він вийде не у випадку, як довго нам доведеться чекати на програмне забезпечення, щоб наздогнати цього разу, як отримували Quad програмне ядро, яке використовує Intel серії Q, INTEL про це заявить, AW і скільки оперативної пам'яті це Gonna Take, 8Гб? 16gb? для запуску Повинен сказати, якщо це правда звучить вражає
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Apple вже принесли свої доповнення. Будь-яке з expierience знаю, як добре, що вийшло? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цікаво, що відбудеться після 8 ядер, навіть після 16 ядер. Скільки обчислювальну потужність нам потрібно? Будь-яке ....?
|
| |||
| |||
| Цитата:
TERMINATERS вулиці ха-ха, може бути, трохи темніші Але хто знає??
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Необхідно знайти спосіб зробити більший кеш або жорсткий диск набагато швидше обробляти влади приємно, але це дійсно стає usless зі швидкістю нашого жорсткого диска не поліпшується і кеш ще як низько, як це було 3 роки тому .. Я ненавиджу екрану завантаження я L4D грати багато і вона займає близько 8 секунд, щоб навантаження і в ці 8 сек я міг вбити себе, я знаю це так безглуздо, оскільки я хочу, щоб бути миттєво! Може бути, протягом 5 років, або ми будемо мати 1 процесор спеціально для певного простору жорсткого диска і буде зберігатися на automattically вбудований кеш |
|
| |||
| |||
| Тверде держави диски поштою тут.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Було б здорово, якщо ОС була на виділеному тільки для читання чіп з оновлення прошивки за оновленнями.
| |||
| |||
| Ха-ха, якщо б це коли-небудь станеться це буде з Linux. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та ні. Припускаючи, що ми не всі помремо на той час ми збираємося бути набагато нижче, ніж 13nm в 20 років. Дорожня карта "є 16nm в 10 років.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|