![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Търся към подобряване компютъра си през следващите няколко месеца, така и на вековни въпрос извори на ум. Intel или AMD-та? Ще призная, моя опит с последния ден чипове Intel е ограничен. Аз спасен от тях няколко години назад, и да имат изградена изключително с AMD, тъй като след това. I награда на стабилност и ефективност, които предлагат, а аз все още твърдят, че получавате по-добрия резултат за парите си от AMD чип от един ум. Има ли някой да ми грижа пуснати обратно на правата и тясна пътека на ум? Ако е така, аз съм отворен за дискусия. Бих предпочел на AMD все пак, както аз се доверят на стабилност и значителен капацитет за овърклок тези случаи, когато трябва да водят по-малко от моята система. Спомням си, Intel ядра са много нестабилни, докато ги избута извън нормалните им граници. Освен това, има многоядрени системи, за да помисли. Quad ядра на Intel, три-и четириядрени Phenom системи от AMD. Сега, три-ядрени изглежда малко на един трик, но пак съм отворен за убеждаване. Бих искал да се движи до четирибандов система, както ми харесва паралелно обработка способност, оставяйки ме да правя сложни задачи във фонов режим, с достатъчен капацитет, за да разглеждате, думата процес и др. Отново, това, което е съвет? Запиши няколко лири и стик с висок клас двуядрен, или цопвам се за средни и високи гама четириядрен? Благодаря предварително за съвети:) [Редактиране] Само погледнете колко много други "AMD срещу теми INTEL са подскачащи около тези съвети ... не се колебайте да ме игнорира. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По мое мнение те да се използват да са доста близки, сега Intel задръжте доведе здраво, изложени на полето та са по-бързи и тогава те са твърде сериозно overclockable в сравнение с AMD.
| |||
| |||
| Наистина ли? Ами, предполагам, че това е което се случва, когато не обръщат много внимание на тези неща за една година или така ... В уважаваната си (SIC) мнение, аз трябва да купуват Intel? |
|
| |||
| |||
| Аха. Intel са доста пътя напред. Това каза пускам AMD, защото ми лаптоп е ядки сделка, не ми трябва за овърклок и аз не играят игри. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Марка лоялност миналото едно поколение на чипове е напълно безполезно, обезщетения, едно поколение наистина има никакви ефекти върху другите. Ако ние включен AMD и Intel имена на Core 2 дуа, хората ще бъдат все още им се препоръчва.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи какво искаш да правиш.
Intel определено за игрални и процесор гладен задачи, но ако това е само за текстообработка, сърфиране в мрежата, електронната поща и т.н. след това AMD ще бъде наред - особено, тъй като те са много по-евтино ще ви позволи да получите по-бърз часовник чип (въпреки че все още няма да бъде толкова добро, като малко по-бавна Intel). Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обичам CPU Intel най-добрите по мое мнение по-евтина четириядрени Intel ще победи по-скъп четириядрен AMD (Dont ви цитирам на този или нещо)
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| , Преди 4 години си купих първата ми AMD Athlon, също така имам един AMD Dual Core & Наскоро добавя AMD Phenom Quad Core на моята колекция, през годините, аз никога не съм имал грам проблем с някоя от тях, но аз имам AMD имаше само никога не е използвал Intel, така че аз наистина мога да ги сравните |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel, както всички останали е казал, са най-добре, по-добра стойност от AMD и ОЦ много по-добре.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel Core 2 Duo и Intel I7 | 1bellb | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 27-ми септември 2009 г. 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 се предлага Intel Core 2 Quad Q9650 на Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 2-ро Mar 2009 23:00 |
| AMD и Intel? | Korac | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 27 Дек 2007 04:20 |
| Intel или AMD | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 11 Сеп 2007 13:49 |
| Intel процесори - Надграждането ми Intel Pentium 4 2.66Ghz | Трудност | Общи Хардуер Чат | 1 | 21-ви септември 2006 20:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |