menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Intel vs AMD

Reply

Thread Nástroje
Old 6 října 2008, 06:34
Člen Skupina

Default Intel vs AMD

Dívám se na modernizaci své pracovní ploše v příštích několika měsících, a tak věk-stará otázka napadne. Intel nebo AMD procesory?

Já si přiznat, že mé zkušenosti s jeho-intel čipy den je omezen. Zachránil jsem na ně několik let zpět a vybudovali výhradně s AMD, od té doby. I cena stabilitu a efektivitu, které nabízejí, a já stále tvrdit, že získáte více zaplacená zábava z čipu AMD než Intel. Does anyone care, aby mě zpátky na přímé a úzké cestě intel? Pokud ano, jsem otevřený diskusi. Dal bych přednost AMD však, jak věřím, jejich stabilitu a značné přetaktování kapacity pro případy, kdy musím trochu víc šetřit z mého systému. Vzpomínám si, intel jádra jsou velice nestabilní, jak si strčil jim za jejich normálním rozsahu.

Kromě toho je tu multi-core systémy, aby zvážila. Quad jádra pro Intel, tri-a quad-core AMD Phenom systémy. Nyní, tri-core zdá trochu trik, ale zase jsem otevřený k přesvědčování. Chtěl bych přejít na quad systému, jak jsem jako paralelní zpracování-schopnost, takže jsem schopen dělat složité úkoly v souvislosti s dostatečnou kapacitou pro procházení, slovo-zpracování a podobně. Opět platí, co je poradenství? Ušetřit pár babek a držet s high-end dual-core, nebo nešetřit pro střední a vyšší rozsah quad?

Díky předem za radu:)

[Editovat] Jen se na to, kolik dalších 'AMD vs INTEL' závity jsou skákací okolí těchto desek ... klidně ignorovat mě.
Old 6 října 2008, 06:51
Administrátor Skupina

Default Intel vs AMD

Podle mého názoru bývaly velmi úzké, nyní Intel drží pevně vést, mimo pole procesory jsou rychlejší a pak jsou příliš vážně overclockable oproti AMD.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6 října 2008, 07:08
Člen Skupina

Default Intel vs AMD

Opravdu? No, myslím, že to, co se stane, když nechcete věnovat velkou pozornost, aby tyto věci po dobu jednoho roku, nebo tak ... Ve vašem vážený (sic) stanovisko, bych si měl koupit Intel?
Old 6 října 2008, 07:14
Administrátor Skupina

Default Intel vs AMD

Jo. Intel jsou docela cestu vpřed. Řekl jsem, že běh AMD, protože můj notebook byl ořechy řešit, nemám potřebu přetaktovat a já nehraju hry.
Old 6 října 2008, 07:30
Dárce Skupina

Default Intel vs AMD

Věrnost značce kolem jedné generace čipů je naprosto bezcenný, jako jedna generace přínos opravdu nemá vliv na ostatní. Jestliže jsme přešli AMD a Intel jména na Duos Core 2, by se lidé ještě doporučím jim.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 6 října 2008, 07:53
Dárce Skupina

Default Intel vs AMD

Záleží, co chcete dělat.

Intel rozhodně pro hraní her a úkolů zpracovatele hlad, ale pokud je to jen pro zpracování textu, surfování na síti, e-maily apod. pak AMD bude v pořádku - tím spíše, že jsou mnohem levnější, to vám umožní získat rychleji taktovaný čip (i když stále nebude tak dobrý jako mírně pomalejší intel).

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 6 října 2008, 18:25
Dárce Skupina

Default Intel vs AMD

i love intel cpu nejlepší podle mého názoru levnější Intel Quad porazí dražší AMD Quad (dont citát mi to, nebo nic)

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 6 října 2008, 20:50
Dárce Skupina

Default Intel vs AMD

Citace:
Původně Poslal computeruler View Post
i love intel cpu nejlepší podle mého názoru levnější Intel Quad porazí dražší AMD Quad (dont citát mi to, nebo nic)
Sorry, jsem musel citovat, že vás na lol.
Old 6 října 2008, 22:50
Člen Skupina

Default Intel vs AMD

, 4 lety jsem si koupil svůj první AMD Athlon, také jsem si AMD Dual Core & i nedávno přidané čtyřjádrové procesory AMD Phenom do mé sbírky, v průběhu let jsem nikdy neměla problémy s unce některé z nich, ale mám měli pouze amd nikdy použit Intel, tak i can `t opravdu porovnávat je
Old 6. října 2008, 23:59
Dárce Skupina

Default Intel vs AMD

Intel, stejně jako všichni ostatní již řekl, je nejlepší, lepší hodnotu než AMD a OC mnohem lépe.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Intel Core 2 Duo a Intel I7 1bellb Procesory, základní desky & RAM 5 27.září 2009 06:36
Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 sajasio Procesory, základní desky & RAM 5 2. března 2009 23:00
AMD a Intel? Korac Procesory, základní desky & RAM 2 27. prosinec 2007 04:20
Intel nebo AMD Cew27 Procesory, základní desky & RAM 8 11. Září 2007 13:49
Intel procesory - Aktualizace mých Intel Pentium 4 2.66Ghz Závada Obecné Hardware Chat 1 21. Září 2006 20:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.