![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dívám se na modernizaci své pracovní ploše v příštích několika měsících, a tak věk-stará otázka napadne. Intel nebo AMD procesory? Já si přiznat, že mé zkušenosti s jeho-intel čipy den je omezen. Zachránil jsem na ně několik let zpět a vybudovali výhradně s AMD, od té doby. I cena stabilitu a efektivitu, které nabízejí, a já stále tvrdit, že získáte více zaplacená zábava z čipu AMD než Intel. Does anyone care, aby mě zpátky na přímé a úzké cestě intel? Pokud ano, jsem otevřený diskusi. Dal bych přednost AMD však, jak věřím, jejich stabilitu a značné přetaktování kapacity pro případy, kdy musím trochu víc šetřit z mého systému. Vzpomínám si, intel jádra jsou velice nestabilní, jak si strčil jim za jejich normálním rozsahu. Kromě toho je tu multi-core systémy, aby zvážila. Quad jádra pro Intel, tri-a quad-core AMD Phenom systémy. Nyní, tri-core zdá trochu trik, ale zase jsem otevřený k přesvědčování. Chtěl bych přejít na quad systému, jak jsem jako paralelní zpracování-schopnost, takže jsem schopen dělat složité úkoly v souvislosti s dostatečnou kapacitou pro procházení, slovo-zpracování a podobně. Opět platí, co je poradenství? Ušetřit pár babek a držet s high-end dual-core, nebo nešetřit pro střední a vyšší rozsah quad? Díky předem za radu:) [Editovat] Jen se na to, kolik dalších 'AMD vs INTEL' závity jsou skákací okolí těchto desek ... klidně ignorovat mě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podle mého názoru bývaly velmi úzké, nyní Intel drží pevně vést, mimo pole procesory jsou rychlejší a pak jsou příliš vážně overclockable oproti AMD.
| |||
| |||
| Opravdu? No, myslím, že to, co se stane, když nechcete věnovat velkou pozornost, aby tyto věci po dobu jednoho roku, nebo tak ... Ve vašem vážený (sic) stanovisko, bych si měl koupit Intel? |
|
| |||
| |||
| Jo. Intel jsou docela cestu vpřed. Řekl jsem, že běh AMD, protože můj notebook byl ořechy řešit, nemám potřebu přetaktovat a já nehraju hry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Věrnost značce kolem jedné generace čipů je naprosto bezcenný, jako jedna generace přínos opravdu nemá vliv na ostatní. Jestliže jsme přešli AMD a Intel jména na Duos Core 2, by se lidé ještě doporučím jim.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží, co chcete dělat.
Intel rozhodně pro hraní her a úkolů zpracovatele hlad, ale pokud je to jen pro zpracování textu, surfování na síti, e-maily apod. pak AMD bude v pořádku - tím spíše, že jsou mnohem levnější, to vám umožní získat rychleji taktovaný čip (i když stále nebude tak dobrý jako mírně pomalejší intel). Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i love intel cpu nejlepší podle mého názoru levnější Intel Quad porazí dražší AMD Quad (dont citát mi to, nebo nic)
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| , 4 lety jsem si koupil svůj první AMD Athlon, také jsem si AMD Dual Core & i nedávno přidané čtyřjádrové procesory AMD Phenom do mé sbírky, v průběhu let jsem nikdy neměla problémy s unce některé z nich, ale mám měli pouze amd nikdy použit Intel, tak i can `t opravdu porovnávat je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel, stejně jako všichni ostatní již řekl, je nejlepší, lepší hodnotu než AMD a OC mnohem lépe.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| AMD a Intel? | Korac | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27. prosinec 2007 04:20 |
| Intel nebo AMD | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 11. Září 2007 13:49 |
| Intel procesory - Aktualizace mých Intel Pentium 4 2.66Ghz | Závada | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. Září 2006 20:44 |
| Thread Nástroje | |
| |