![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω την αναβάθμιση μου στην επιφάνεια εργασίας τους επόμενους μήνες, και έτσι η παλιά ερώτηση έρχεται στο μυαλό. Intel και AMD επεξεργαστές; Θα παραδεχτώ, με την εμπειρία μου με τις τελευταίες ημέρες-intel μάρκες είναι περιορισμένη. I bailed τους σε λίγα χρόνια πίσω, και έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά με AMD από τότε. I βραβείο τη σταθερότητα και την απόδοση που προσφέρουν, και εξακολουθώ να υποστηρίζουν ότι θα έχετε περισσότερες bang for your buck από ένα τσιπ της AMD και όχι Intel. Έχει κανείς να μου φροντίδα για την πίσω ευθεία και στενό δρόμο της Intel; Αν ναι, είμαι ανοιχτή σε συζήτηση. Θα προτιμούσα την AMD αν και, όπως έχω εμπιστοσύνη στη σταθερότητα και την μεγάλη ικανότητα overclock για τις περιπτώσεις όπου χρειάζεται να συμπληρώνω λίγο πιο έξω από το σύστημά μου. Θυμάμαι πυρήνων της Intel είναι πολύ ασταθής, όπως σας ώθησε τους πέρα από τα φυσιολογικά όρια. Πέρα από αυτό, υπάρχει multi-core συστήματα για να εξετάσει. Quad πυρήνες για την Intel, τρι-και quad-core Phenom από την AMD συστήματα. Τώρα, το τρι-πυρήνα φαίνεται λίγο ένα κόλπο, αλλά και πάλι είμαι ανοιχτή σε πειθώ. Θα ήθελα να κυκλοφορούν μέχρι ένα quad σύστημα, όπως μου αρέσει η δυνατότητα παράλληλης επεξεργασίας, αφήνοντας μου σε θέση να κάνουμε πολύπλοκες εργασίες στο παρασκήνιο με επαρκή χωρητικότητα για να περιηγηθείτε, λέξη-διαδικασία και τα παρόμοια. Και πάλι, τι είναι η συμβουλή; Αποθήκευση μερικές λίρες και stick με υψηλό τέλος του διπλού πυρήνα, ή για μια βουτιά μέσα στο υψηλό φάσμα quad; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές:) [EDIT] Μόλις εξέτασε πόσα άλλα «AMD INTEL vs" νήματα είναι γερός κοντά αυτά τα συμβούλια ... διστάσετε να αγνοήσει μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατά τη γνώμη μου να χρησιμοποιηθεί για να είναι αρκετά κοντά, Intel κατέχει τώρα το προβάδισμα σταθερά, από το κουτί της επεξεργαστές είναι ταχύτερη και τότε είναι πολύ σοβαρά overclockable σε σχέση με την AMD.
| |||
| |||
| Αλήθεια; Λοιπόν, νομίζω ότι το τι συμβαίνει όταν δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα πράγματα για ένα έτος ή μέχρι ... Σε σας αγαπητό (sic) γνώμη, θα πρέπει να αγοράζουν Intel; |
|
| |||
| |||
| Ναι. Intel απόλυτο τρόπο μπροστά. Αυτό είπε να εκτελέσω AMD, επειδή μου ήταν ένα laptop καρύδια αντιμετωπίσουμε, δεν χρειάζεται να overclock και δεν παίζουν παιχνίδια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αφοσίωση παρελθόν μία γενεά των chip είναι εντελώς άχρηστη, όπως τη μια γενιά στην πραγματικά οφέλη δεν έχουν επιπτώσεις για τους άλλους. Αν ενεργοποιηθεί η AMD και Intel ονόματα για το Core 2 Duos, οι άνθρωποι θα είναι ακόμη συνιστώντας τους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε.
Intel σίγουρα για gaming και επεξεργαστή πεινασμένοι καθήκοντα, αλλά αν είναι μόνο για επεξεργασία κειμένου, πλοήγηση στο καθαρό, e-mails κτλ τότε η AMD θα είναι πρόστιμο - κυρίως επειδή είναι πολύ φθηνότερα θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα πιο γρήγορο χρονικό όριο του chip (αν και εξακολουθούν να δεν θα είναι τόσο καλή όσο μια ελαφρώς βραδύτερη Intel). Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i love CPU Intel καλύτερο κατά τη γνώμη μου ένα φθηνότερο Intel Quad θα κερδίσει ένα πιο ακριβό AMD Quad (dont παραθέσω μου σε αυτό ή οτιδήποτε)
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| , 4 χρόνια πριν αγόρασα το πρώτο μου AMD Athlon, επίσης έχω έναν AMD διπλού πυρήνα & πρόσφατα θ προστίθεται ένα πυρήνα AMD Quad phenom να μου συλλογή, με τα χρόνια ποτέ δεν είχε ίχνος πρόβλημα με οποιοδήποτε από αυτά, αλλά έχω μόνο η AMD δεν είχε ακόμη χρησιμοποιηθεί της Intel, οπότε θ `t μπορεί πραγματικά να τα συγκρίνει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel, όπως και όλοι μας είπε, είναι καλύτερη, η καλύτερη τιμή από την AMD OC και πολύ καλύτερα.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Core 2 Duo και Intel I7 | 1bellb | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 27 Σεπτέμβρη 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| AMD και Intel? | Κόρατς | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 27 Δεκ. 2007 04:20 |
| Intel ή AMD | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 11 Σεπ 2007 13:49 |
| Επεξεργαστές Intel - Αναβάθμιση μου Intel Pentium 4 2.66Ghz | Πρόβλημα | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 21η Σεπ 2006 20:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |