![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'obličje at nadograđujete moj desktop u narednih nekoliko mjeseci, pa je pitanje prastarih izvora na umu. CPU Intel ili AMD? Ja ću priznati, moja iskustva s posljednjih dana Intel chips je ograničen. Ja bailed na njih nekoliko godina leđa, i imaju izgrađen isključivo sa AMD od tada. I nagrada stabilnosti i efikasnosti oni nude, a ja i dalje zastupaju stav da dobijete više uloženih s čipom od AMD Intel. Se bilo tko me briga za povratak na ravno i uski put Intel? Ako je tako, ja sam otvoren za raspravu. Ja bih radije na AMD ipak, kao što sam povjerenje njihovim overclock znatna stabilnost i sposobnost za one prigode gdje trebam popuniti malo više od moj sistem. Sjećam Intel jezgre se vrlo nestabilna kao što ih gurnula van njihovog normalnog raspona. Iza toga, tu je multi-core sistema razmisliti. Quad jezgre za Intel, tri-i quad-core AMD Phenom iz sustava. Sada, tri-core izgleda pomalo je trik, ali opet ja sam otvoren za uvjeravanje. Htio bih se kretati do quad sustava, kao što sam kao paralelne obrade sposobnost, ostavljajući me u mogućnosti za napraviti kompleksne zadatke u pozadini uz adekvatne kapacitete za pregledavanje, riječ-procesa i slično. Opet, što je savjet? Spremi nekoliko funta i štap s high-end dual core, ili uprskati za srednji do visoki raspon quad? Hvala unaprijed za savjete:) [Uredi] Samo Pogledamo koliko drugih 'INTEL vs AMD' threads odskakivanje se oko ove zajednice ... slobodno zanemarite mene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U mom mišljenju, oni su se relativno blizu, sad Intel držite čvrsto vodstvo, iz kutije za CPU su brži i onda su oni ozbiljno overclockable previše u odnosu na AMD.
| |||
| |||
| Stvarno? Pa, mislim da je ono što se događa kad ne platite više pozornosti na ove stvari za godinu dana ili tako ... U vašem cijenjen (sic) mišljenje, ja bi trebao kupiti Intel? |
|
| |||
| |||
| Yep. Intel prilično put naprijed. To je rekao JA trčanje AMD, jer moj laptop je bio lud posao, ne treba da overclock i ne igrati igre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brand lojalnost prošlosti jedne generacije čips je sasvim isprazna, kao jedne generacije koristi stvarno nemaju utjecaj na druge. Ako smo prebacili AMD i Intel imena na Core 2 Duos, ljudi će i dalje biti preporuku za njih.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi što želite učiniti.
Intel definitivno za gaming i obradu gladna zadatke, ali ako je ona samo za obradu teksta, surfanje na net, e-mailova itd. onda AMD će biti u redu - pogotovo jer su mnogo jeftiniji to će Vam omogućiti da dobijete brži clocked chip (iako se i dalje neće biti tako dobro kao nešto sporiji Intel). My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim Intel CPU najbolji po mom mišljenju jeftiniji Intel quad će tući više skupih AMD quad (dont citat me na ovom ili bilo što)
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| , 4 godine sam kupio moj prvi AMD Athlon, također imam AMD dual core & Nedavno sam dodao jedan AMD quad core phenom na moje zbirke, tijekom godina, i nikad nisu imala pantera nevolje s bilo kojim od njih, ali imam samo nikada imao AMD pa Intel koristi, tako da ja mogu `t stvarno usporediti ih |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel, kao i svi drugi je rekao, najbolje su, bolje vrijednosti od OC AMD i puno bolje.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Intel Core 2 Duo i Intel i7 | 1bellb | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 27 rujan 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core v 2 Quad Q9650 Intel Core i7 V 920 V 940 Intel Core i7 | sajasio | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. ožujak 2009 23:00 |
| Intel i AMD? | Korach | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 27. prosinac 2007 04:20 |
| Intel ili AMD | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 11. Ruj 2007 13:49 |
| Intel procesori - Nadogradnja moj Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | General Hardware Chat | 1 | 21. Sep 2006 20:44 |
| Thread Tools | |
| |