kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Intel vs AMD

Reply

Téma eszközök
Old Október 6 2008, 06:34
Csoport tagja

Default Intel vs AMD

I'm looking at my desktop fejlesztése az elkövetkező néhány hónapban, és így az ősi kérdés rugók eszembe. Intel vagy AMD CPU-k?

Én elismerem, a tapasztalat az utóbbi napon Intel chipek korlátozott. Én bailed őket pár éve, és a beépített, kizárólag az AMD azóta. I. díj a stabilitás és a hatékonyság ők, és én továbbra is azt állítják, hogy még több bang for your buck egy AMD chip, mint az Intel. Csinál akárki érdekel, hogy vissza az egyenes és keskeny ösvény az Intel? Ha igen, én vagyok a vitára. Inkább az AMD is, bízom benne, hogy a stabilitás és a jelentős overclock kapacitása az ilyen esetekben, ahol szükséges kiegészít egy kicsit ki a saját rendszerét. Emlékszem, az Intel papírhüvelyek nagyon instabil, ha tolják őket, azon túl a normális tartományba.

Ezen túl, van multi-core rendszereket figyelembe. Négymagos Intel mag, három-és quad-core AMD Phenom rendszerek. Nos, a tri-core tűnik egy kis trükk, de megint én vagyok a meggyőzésre. Azt gondolja, hogy akár egy quad rendszer, mint én, mint a párhuzamos feldolgozás képessége, így engem tudott összetett feladatok, a háttérben a megfelelő kapacitás böngészés, szövegszerkesztés folyamata és hasonlók. Még egyszer, mi a tanácsot? Mentés pár fontért, és ragaszkodnia egy nagy teljesítményű, kétmagos, vagy splash ki a közép-és nagy hatótávolságú quad?

Köszönöm előre a tanácsokat:)

[Szerkesztés] Csak megnézte, hogy hány más "AMD vs INTEL" szálak vannak ezek a táblák körül pattogó ... bátran ignore me.
Old Október 6 2008, 06:51
Administrator Group

Default Intel vs AMD

Véleményem szerint ők is a közelében, most Intel tartsa szilárdan a vezető, ki a dobozt a gyorsabb CPU-kat, majd azokat overclockable túl komolyan az AMD.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 6 2008, 07:08
Csoport tagja

Default Intel vs AMD

Tényleg? Nos, azt hiszem, hogy mi történik, ha nem fizetnek sokat a figyelmet arra, hogy ezek a dolgok egy év, vagy úgy ... Az Ön tisztelt (sic) véleményével, azt kell megvenni az Intel?
Old Október 6 2008, 07:14
Administrator Group

Default Intel vs AMD

Aha. Az Intel a jó utat. Ezt mondta, fuss AMD, mert a laptop volt a dió foglalkozik, azt nem kell overclock és nem játszhat.
Old Október 6 2008, 07:30
Donor Group

Default Intel vs AMD

Márkahűség elmúlt egy generációs chipek is teljesen értéktelen, egy nemzedék előnyei igazán nincs hatással van a többiek. Ha kapcsolni AMD és Intel nevek a Core 2 Duos, hogy az emberek továbbra is ajánlja őket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Október 6 2008, 07:53
Donor Group

Default Intel vs AMD

Attól függ, mit akarok.

Intel Véglegesen játékok és feladatok feldolgozó éhes, de ha csak a szövegszerkesztő, szörfözés a háló, az e-mailek, stb, akkor az AMD lesz - annál is inkább, mivel ezek sokkal olcsóbbak, ez lehetővé teszi, hogy a gyorsabb CLOCKED chip (bár még mindig nem lesz olyan jó, mint egy valamivel lassabb, Intel).

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Október 6 2008, 18:25
Donor Group

Default Intel vs AMD

Imádom a legjobb Intel CPU véleményem olcsóbb négymagos Intel fog verni drágább AMD négymagos (dont idézettel meg ezen, vagy ilyesmi)

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Október 6 2008, 20:50
Donor Group

Default Intel vs AMD

Idézet:
Originally Posted by computeruler View Post
Imádom a legjobb Intel CPU véleményem olcsóbb négymagos Intel fog verni drágább AMD négymagos (dont idézettel meg ezen, vagy ilyesmi)
Elnézést, én csak el, hogy te idézettel lol.
Old Október 6 2008, 22:50
Csoport tagja

Default Intel vs AMD

, 4 évvel ezelőtt vettem az első AMD Athlon is, nekem van egy AMD kétmagos & közelmúltban tettem hozzá egy AMD quad core jelenség az én gyűjtése, az évek során soha nem volt egy csöpp baj sem, de nekem van csak az AMD nem is használják az Intel, hogy Ezt nem igazán összehasonlítani őket
Old Október 6 2008, 23:59
Donor Group

Default Intel vs AMD

Az Intel, mint mindenki más azt mondta, a legjobb, jobb, mint az AMD és a bűnözés sok jobb.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Intel Core 2 Duo és Intel I7 1bellb Processzorok, alaplapok és RAM 5 Szeptember 27, 2009 06:36
Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 sajasio Processzorok, alaplapok és RAM 5 2. március 2009 23:00
Az AMD és az Intel? Korac Processzorok, alaplapok és RAM 2 27. december 2007 04:20
Intel vagy AMD Cew27 Processzorok, alaplapok és RAM 8 11 Sep 2007 13:49
Intel processzorok - Upgrading my Intel Pentium 4 2.66Ghz Glitch Általános fémáru Chat 1 21. Szeptember 2006 20:44
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.