![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I'm looking at my desktop fejlesztése az elkövetkező néhány hónapban, és így az ősi kérdés rugók eszembe. Intel vagy AMD CPU-k? Én elismerem, a tapasztalat az utóbbi napon Intel chipek korlátozott. Én bailed őket pár éve, és a beépített, kizárólag az AMD azóta. I. díj a stabilitás és a hatékonyság ők, és én továbbra is azt állítják, hogy még több bang for your buck egy AMD chip, mint az Intel. Csinál akárki érdekel, hogy vissza az egyenes és keskeny ösvény az Intel? Ha igen, én vagyok a vitára. Inkább az AMD is, bízom benne, hogy a stabilitás és a jelentős overclock kapacitása az ilyen esetekben, ahol szükséges kiegészít egy kicsit ki a saját rendszerét. Emlékszem, az Intel papírhüvelyek nagyon instabil, ha tolják őket, azon túl a normális tartományba. Ezen túl, van multi-core rendszereket figyelembe. Négymagos Intel mag, három-és quad-core AMD Phenom rendszerek. Nos, a tri-core tűnik egy kis trükk, de megint én vagyok a meggyőzésre. Azt gondolja, hogy akár egy quad rendszer, mint én, mint a párhuzamos feldolgozás képessége, így engem tudott összetett feladatok, a háttérben a megfelelő kapacitás böngészés, szövegszerkesztés folyamata és hasonlók. Még egyszer, mi a tanácsot? Mentés pár fontért, és ragaszkodnia egy nagy teljesítményű, kétmagos, vagy splash ki a közép-és nagy hatótávolságú quad? Köszönöm előre a tanácsokat:) [Szerkesztés] Csak megnézte, hogy hány más "AMD vs INTEL" szálak vannak ezek a táblák körül pattogó ... bátran ignore me. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Véleményem szerint ők is a közelében, most Intel tartsa szilárdan a vezető, ki a dobozt a gyorsabb CPU-kat, majd azokat overclockable túl komolyan az AMD.
| |||
| |||
| Tényleg? Nos, azt hiszem, hogy mi történik, ha nem fizetnek sokat a figyelmet arra, hogy ezek a dolgok egy év, vagy úgy ... Az Ön tisztelt (sic) véleményével, azt kell megvenni az Intel? |
|
| |||
| |||
| Aha. Az Intel a jó utat. Ezt mondta, fuss AMD, mert a laptop volt a dió foglalkozik, azt nem kell overclock és nem játszhat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Márkahűség elmúlt egy generációs chipek is teljesen értéktelen, egy nemzedék előnyei igazán nincs hatással van a többiek. Ha kapcsolni AMD és Intel nevek a Core 2 Duos, hogy az emberek továbbra is ajánlja őket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attól függ, mit akarok.
Intel Véglegesen játékok és feladatok feldolgozó éhes, de ha csak a szövegszerkesztő, szörfözés a háló, az e-mailek, stb, akkor az AMD lesz - annál is inkább, mivel ezek sokkal olcsóbbak, ez lehetővé teszi, hogy a gyorsabb CLOCKED chip (bár még mindig nem lesz olyan jó, mint egy valamivel lassabb, Intel). My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imádom a legjobb Intel CPU véleményem olcsóbb négymagos Intel fog verni drágább AMD négymagos (dont idézettel meg ezen, vagy ilyesmi)
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| , 4 évvel ezelőtt vettem az első AMD Athlon is, nekem van egy AMD kétmagos & közelmúltban tettem hozzá egy AMD quad core jelenség az én gyűjtése, az évek során soha nem volt egy csöpp baj sem, de nekem van csak az AMD nem is használják az Intel, hogy Ezt nem igazán összehasonlítani őket |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az Intel, mint mindenki más azt mondta, a legjobb, jobb, mint az AMD és a bűnözés sok jobb.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Intel Core 2 Duo és Intel I7 | 1bellb | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | Szeptember 27, 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 | sajasio | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 2. március 2009 23:00 |
| Az AMD és az Intel? | Korac | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 27. december 2007 04:20 |
| Intel vagy AMD | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 11 Sep 2007 13:49 |
| Intel processzorok - Upgrading my Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | Általános fémáru Chat | 1 | 21. Szeptember 2006 20:44 |
| Téma eszközök | |
| |