![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau ne modernizavimo mano darbastalio per kelis ateinančius mėnesius, ir taip seną klausimą galima galvoti. Intel ar AMD procesorius? I'll pripažinti, mano patirtis su pastarųjų dienų Intel procesoriai yra ribotas. Aš Išleistų į juos keletą metų atgal, ir pastatė tik su AMD, nes tada. I premija stabilumo ir veiksmingumo jie siūlo, o aš vis dar teigia, kad sužinosite daugiau Bang už investuotus pinigus iš AMD lustu nei Intel. Does anyone care, kad mane vėl tiesus ir siauras kelias "Intel? Jei taip, aš esu atvira diskusija. Norėčiau AMD, nors, kaip aš tikiuosi savo stabilumo ir didelės overclock pajėgumus tokiais atvejais, kai man reikia vos šiek tiek daugiau iš mano sistema. Prisimenu Intel šerdys yra labai nestabili, kaip jūs priversdama juos už jų normalus. Negana to, there's multi-core sistemos apsvarstyti. Quad branduolių "Intel", tri-ir Quad-Core AMD Phenom sistemų. Dabar, tri-core atrodo iš Trik truputį, bet vėl esu atvira įtikinėjimo. Norėčiau pereiti iki Quad sistema, kaip aš lygiagrečiai apdorojimo galimybes, palikdama mane sugeba daryti sudėtingas užduotis fone pakankamo galingumo, kad galėtumėte naršyti, žodinis procesas ir pan. Vėlgi, kas patarimų? Išsaugoti keletą quid ir klijuoti su high-end dual core, arba išsilaistyti į vidutinės ir aukštesnės kainos quad? Ačiū iš anksto už patarimus:) [Taisyti] Tiesiog atrodė, kaip daugelis kitų "AMD vs Intel" siūlai šoktelėti apie šių tarybų ... Feel free to ignore me. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano nuomone, jos naudojamos gana arti viena kitos, dabar Intel turėti būti tvirtai, iš box CPU būtų greičiau ir tada jie rimtai overclockable per palyginus su AMD.
| |||
| |||
| Tikrai? Well, I guess that's what happens When you don't daug dėmesio į šiuos metus, arba tiek dalykų ... Jūsų gerbiamo (sic) nuomonę, turėčiau pirkti Intel? |
|
| |||
| |||
| Yep. "Intel" yra gana ateičiai. Sakė, kad aš paleisti AMD, nes mano nešiojamas kompiuteris buvo NUTS spręsti, I don't need to overclock ir aš ne žaisti žaidimus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lojalumą vieniems kartos lustai, yra visiškai bevertis, nes viena karta nauda tikrai neturi įtakos kitų efektų. Jei mes įjungtas AMD ir Intel vardai Core 2 Duos, žmonės vis dar būtų rekomenduojama juos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priklauso nuo to, ką norite daryti.
"Intel" tikrai žaidimų ir procesorius alkanas užduotis, bet jei tai tik dėl tekstų, naršymą internete, e-mail ir tt tada AMD bus gerai - ypač, nes yra daug pigesnis jis leis Jums gauti greičiau clocked chip (nors vis dar nebus taip gerai, kaip šiek tiek lėčiau Intel). Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love Intel CPU geriausias mano nuomone pigesnis Intel Quad įveiks brangesni AMD Quad (Dont citata mane šiame arba nieko)
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| , Prieš 4 metus nusipirkau savo pirmąjį AMD Athlon, taip pat turiu Intel Dual Core & neseniai i papildoma AMD Quad Core Phenom į mano kolekciją, per metus aš niekada bėdų uncija su bet kuriuo iš jų, bet turiu turėjo tik AMD niekada net naudojamas "Intel", kad I Can `t tikrai lyginti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Intel", kaip ir visi kiti sakė, yra geriausias, geresnių nei AMD ir OC daug geriau.