![]() |
|
| |||
| |||
| I'm looking at uzlabot manu desktop, kas tuvākajos mēnešos, un tā vecuma veco jautājumu nāk prātā. Intel vai AMD CPU? Es atzīst, mana pieredze ar pēdējo dienu Intel mikroprocesoriem ir ierobežota. Es izglāba tām dažus gadus atpakaļ, un ir būvēti tikai ar AMD kopš tā laika. Es balva stabilitāti un efektivitāti, ko tās piedāvā, un es joprojām apgalvo, ka jums vairāk sprādziena jūsu buck no AMD čipu nekā Intel. Vai kāds aprūpi, kas mani atpakaļ taisni un šauro ceļu intel? Ja tā, es esmu atvērts diskusijām. Es gribētu AMD gan, kā es ticu to stabilitāti un ievērojamu OVERCLOCK spējas šajās reizēs, kad man ir eke nedaudz vairāk no manu sistēmu. Es atceros, intel serdēm ir ļoti nestabila, kā jūs stumtu tos ārpus savas normas robežās. Tālāk, tur ir multi-core sistēmu izskatīt. Quad serdes intel, tri-un četrkodolu Phenom sistēmas no AMD. Tagad, tri-core šķiet mazliet veidojums, bet atkal es esmu atvērts pārliecināšana. Es gribētu, lai pārvietotos līdz quad sistēmu, kā man patīk paralēlās apstrādes spējas, atstājot mani nespēj paveikt sarežģītu uzdevumu fona ar pietiekamu jaudu, lai pārlūkotu, vārdu procesu un tamlīdzīgi. Again, what's padomu? Ietaupīt dažus mārciņa sterliņu un brauciet ar high-end Dual Core vai slampāt veic, lai vidēja un augsta diapazons quad? Thanks in advance padomu:) [Izmainīt šo sadaļu] Vienkārši noskaidroja, cik daudz citu "AMD vs INTEL" pavedieniem, veselīgs ap šiem dēļiem ... justies brīvi ignorēt mani. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manuprāt viņi izmanto, lai būtu pietiekami tuvu, tagad Intel turiet svina stingri, no box CPU ir ātrāk un tad tie ir nopietni overclockable pārāk salīdzinot ar AMD.
| |||
| |||
| Really? Nu, es domāju, ka tas, kas notiek, ja jums nav pievērsta liela uzmanība šiem gadu vai tā lietas ... Jūsu esteemed (SIC) viedokli, man vajadzētu nopirkt Intel? |
|
| |||
| |||
| Yep. Intel ir diezgan ceļš. Ka es teicu palaist AMD, jo mans klēpjdators bija rieksti galā, man nevajag OVERCLOCK un es nedomāju, spēlēt spēles. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zīmolu lojalitāte pāri vieniem no mikroshēmu ģenerācijas ir pilnīgi nevērtīgs, jo viena paaudze ieguvums tiešām nav par citiem ietekmi. Ja mēs ieslēgts AMD un Intel vārdi 2 Core Duos, cilvēki joprojām būtu ieteikt tiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīgs, ko vēlaties darīt.
Intel noteikti spēļu un procesors izsalcis uzdevumus, bet, ja tas ir tikai teksta apstrādes, sērfojot tīklā, e-pastus utt tad AMD būs naudas sodu - it īpaši, jo tie ir daudz lētāki tā ļaus Jums iegūt ātrāk clocked chip (lai gan tas joprojām nebūs tik labi, kā mazliet lēnāks intel). Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i love intel labākais cpu, manuprāt, lētāku intel quad būs labāka dārgāka amd quad (dont quote man par šo vai neko)
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| , 4 gadus atpakaļ es nopirku savu pirmo AMD Athlon, arī man ir AMD divkodolu un nesen i pievienotās amd quad kodols Phenom kolekcijai, nekā gadu man nekad nav bijušas unces problēmas ar kādu no tiem, bet man bija tikai amd nekad pat izmanto Intel, so i can `t patiesi salīdzināt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel, tāpat kā ikviens cits ir teicis, ir labākais, labāk vērtība nekā AMD un OC daudz labāk.