menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Intel vs AMD

Reply

Thread Tools
Old 6. októbra 2008, 06:34
Člen Skupina

Default Intel vs AMD

Hľadám na zlepšenie môjho desktopu v niekoľkých najbližších mesiacoch, a to vo veku-stará otázka prameňov na mysli. Intel alebo AMD procesory?

Uvidíme sa priznať, moje skúsenosti s posledným dňom-Intel čipy sú obmedzené. I bailed na ne pár rokov späť, a majú postavené výlučne s AMD a od tej doby. I cena stabilitu a výkonnosť, ktoré ponúkajú, a já stále tvrdiť, že máte viac zaplatená zábava z čipu AMD ako Intel. Má niekto starostlivosť, aby mi vrátil späť na priamej a úzkej ceste Intel? Ak áno, som otvorený na diskusiu. Rád by som sa AMD hoci, ako verím, ich stabilita a značné přetaktování kapacity pre tieto príležitosti, kde som potreba nastaviť trochu viac z môjho systému. Pamatuji Intel jadrá sú veľmi nestabilné, ako vás tlačí im za ich normálnom rozsahu.

Okrem toho je tam viac-jádrových systémov zvážiť. Quad jadra pre Intel, tri-a čtyř-jádrové procesory AMD Phenom systémy. Teraz, na tri-jadro zdá trochu trik, ale zase som otvorený na presviedčanie. Chcela by som sa presťahovať do čtyřkoalice systém, ako som ako paralelné spracovanie-schopnosť, takže mi vie zložité úlohy v pozadí s primeranou kapacitou pre prechádzanie, slovo-spracovanie a podobne. Opäť platí, že čo je pre radu? Uložiť pár babek a držať s high-end duálnym jadrom, alebo nešetřit pre stredné a vyššie radu čtyřjádrových?

Vďaka vopred za radu:)

[Edit] Len sa zaoberal tým, ako veľa iných 'AMD vs INTEL' závity kypící okolo týchto dosiek ... pokojne ignorujte mě.
Old 6. októbra 2008, 06:51
Administrátor Skupina

Default Intel vs AMD

Podľa môjho názoru sú používané k pomerne úzkej, teraz Intel drží pevne viesť, v krabici s procesory sú rýchlejšie a potom sú vážne overclockable príliš oproti AMD.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6. októbra 2008, 07:08
Člen Skupina

Default Intel vs AMD

Naozaj? No, myslím, že to, čo sa stane, keď nemáte veľa pozornosti tieto veci po dobu jedného roka alebo tak ... Vo Vašom vážený (sic) stanovisko, mám kúpiť Intel?
Old 6. októbra 2008, 07:14
Administrátor Skupina

Default Intel vs AMD

Jo. Intel je dost cestou. Povedal, že vedu AMD, pretože môj notebook bol orechy riešiť, nemám potrebu přetaktování a nemám hrať hry.
Old 6. októbra 2008, 07:30
Darcu Skupina

Default Intel vs AMD

Vernosť značke minulosti jednej generácie čipov je úplne zbytočný, pretože jedna generácia výhody naozaj nemajú žiadny vplyv na ostatné. Ak by sme komutovaným AMD a Intel mená na Core 2 duos, ľudia by boli stále odporúčajú nich.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 6. októbra 2008, 07:53
Darcu Skupina

Default Intel vs AMD

Záleží, čo chceš robiť.

Intel rozhodne pre hranie hier a úloh spracovateľa hlad, ale ak je to len pre spracovanie textu, surfovanie čisté, e-maily apod potom AMD bude fajn - najmä ak sú oveľa lacnejšie, to vám umožní získať rýchlejšie stopovanie čip (aj keď stále nebudú také dobré, ako o niečo pomalší Intel).

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 6. októbra 2008, 18:25
Darcu Skupina

Default Intel vs AMD

i love CPU Intel najlepšie podľa môjho názoru lacnejšie Intel Quad budú preferovať drahšie AMD Quad (dont citovať mi na tomto, alebo nič)

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 6. októbra 2008, 20:50
Darcu Skupina

Default Intel vs AMD

Citácia:
Pôvodne Poslal computeruler View Post
i love CPU Intel najlepšie podľa môjho názoru lacnejšie Intel Quad budú preferovať drahšie AMD Quad (dont citovať mi na tomto, alebo nič)
Je nám ľúto, ale já prostě musela citovať ste na tom lol.
Old 6. októbra 2008, 22:50
Člen Skupina

Default Intel vs AMD

, 4 rokmi som kúpil môj prvý AMD Athlon, tiež mám AMD duální jadro & Nedávno som pridal jeden štyroch-jádrové procesory AMD phenom do mojej zbierky, v priebehu rokov som nikdy nemal za mak problémy s niektorým z nich, ale já jsem len AMD ešte nikdy použitý Intel, ako aj možné `t opravdu srovnat je
Old 6. októbra 2008, 23:59
Darcu Skupina

Default Intel vs AMD

Intel, tak ako všetci ostatní už povedal, je najlepšie, lepšie ako AMD a OC hodně lepší.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Intel Core 2 Duo a Intel I7 1bellb Procesory, základné dosky & RAM 5 27.září 2009 06:36
Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 sajasio Procesory, základné dosky & RAM 5 2. marca 2009 23:00
AMD a Intel? Korac Procesory, základné dosky & RAM 2 27. december 2007 04:20
Intel alebo AMD Cew27 Procesory, základné dosky & RAM 8 11. September 2007 13:49
Intel procesory - Aktualizácia mojich Intel Pentium 4 2.66GHz Závada Všeobecné Hardware Chat 1 21. September 2006 20:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.