![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hľadám na zlepšenie môjho desktopu v niekoľkých najbližších mesiacoch, a to vo veku-stará otázka prameňov na mysli. Intel alebo AMD procesory? Uvidíme sa priznať, moje skúsenosti s posledným dňom-Intel čipy sú obmedzené. I bailed na ne pár rokov späť, a majú postavené výlučne s AMD a od tej doby. I cena stabilitu a výkonnosť, ktoré ponúkajú, a já stále tvrdiť, že máte viac zaplatená zábava z čipu AMD ako Intel. Má niekto starostlivosť, aby mi vrátil späť na priamej a úzkej ceste Intel? Ak áno, som otvorený na diskusiu. Rád by som sa AMD hoci, ako verím, ich stabilita a značné přetaktování kapacity pre tieto príležitosti, kde som potreba nastaviť trochu viac z môjho systému. Pamatuji Intel jadrá sú veľmi nestabilné, ako vás tlačí im za ich normálnom rozsahu. Okrem toho je tam viac-jádrových systémov zvážiť. Quad jadra pre Intel, tri-a čtyř-jádrové procesory AMD Phenom systémy. Teraz, na tri-jadro zdá trochu trik, ale zase som otvorený na presviedčanie. Chcela by som sa presťahovať do čtyřkoalice systém, ako som ako paralelné spracovanie-schopnosť, takže mi vie zložité úlohy v pozadí s primeranou kapacitou pre prechádzanie, slovo-spracovanie a podobne. Opäť platí, že čo je pre radu? Uložiť pár babek a držať s high-end duálnym jadrom, alebo nešetřit pre stredné a vyššie radu čtyřjádrových? Vďaka vopred za radu:) [Edit] Len sa zaoberal tým, ako veľa iných 'AMD vs INTEL' závity kypící okolo týchto dosiek ... pokojne ignorujte mě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podľa môjho názoru sú používané k pomerne úzkej, teraz Intel drží pevne viesť, v krabici s procesory sú rýchlejšie a potom sú vážne overclockable príliš oproti AMD.
| |||
| |||
| Naozaj? No, myslím, že to, čo sa stane, keď nemáte veľa pozornosti tieto veci po dobu jedného roka alebo tak ... Vo Vašom vážený (sic) stanovisko, mám kúpiť Intel? |
|
| |||
| |||
| Jo. Intel je dost cestou. Povedal, že vedu AMD, pretože môj notebook bol orechy riešiť, nemám potrebu přetaktování a nemám hrať hry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vernosť značke minulosti jednej generácie čipov je úplne zbytočný, pretože jedna generácia výhody naozaj nemajú žiadny vplyv na ostatné. Ak by sme komutovaným AMD a Intel mená na Core 2 duos, ľudia by boli stále odporúčajú nich.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží, čo chceš robiť.
Intel rozhodne pre hranie hier a úloh spracovateľa hlad, ale ak je to len pre spracovanie textu, surfovanie čisté, e-maily apod potom AMD bude fajn - najmä ak sú oveľa lacnejšie, to vám umožní získať rýchlejšie stopovanie čip (aj keď stále nebudú také dobré, ako o niečo pomalší Intel). Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i love CPU Intel najlepšie podľa môjho názoru lacnejšie Intel Quad budú preferovať drahšie AMD Quad (dont citovať mi na tomto, alebo nič)
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| , 4 rokmi som kúpil môj prvý AMD Athlon, tiež mám AMD duální jadro & Nedávno som pridal jeden štyroch-jádrové procesory AMD phenom do mojej zbierky, v priebehu rokov som nikdy nemal za mak problémy s niektorým z nich, ale já jsem len AMD ešte nikdy použitý Intel, ako aj možné `t opravdu srovnat je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel, tak ako všetci ostatní už povedal, je najlepšie, lepšie ako AMD a OC hodně lepší.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| AMD a Intel? | Korac | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 27. december 2007 04:20 |
| Intel alebo AMD | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 11. September 2007 13:49 |
| Intel procesory - Aktualizácia mojich Intel Pentium 4 2.66GHz | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. September 2006 20:44 |
| Thread Tools | |
| |