![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'хандсоме код ал̌урирате мој десктоп у наредних неколико месеци, па је питање прастарих извора на уму. ЦПУ Интел или АМД? Ја ћу признати, моја искуства са последњих дана Интел цхипс је ограничен. Ја баилед на њих неколико година леђа, и имају изграђен искључиво са АМД од тада. И награда стабилности и ефикасности они нуде, а ја и даље заступају став да добијете више уложених са чипом од АМД Интел. Се било ко ме брига за повратак на равно и уски пут Интел? Ако је тако, ја сам отворен за расправу. Ја бих радије на АМД ипак, као што сам поверење њиховим оверцлоцк знатна стабилност и способност за оне прилике где требам попунити мало више од мој систем. Сјећам Интел језгра се врло нестабилна као што их гурнула ван њиховог нормалног опсега. Иза тога, ту је мулти-цоре система размислити. Куад језгра за Интел, три-и Куад-цоре АМД Пхеном из система. Сада, три-цоре изгледа помало је трик, али опет ја сам отворен за увјеравања. Хтео бих се кретати до Куад система, као што сам као паралелне обраде способност, остављајући ме у могућности радити комплексне задатке у позадини уз адекватне капацитете за преглед, реч-процеса и слично. Опет, што је савет? Сачувај неколико фунта и штап са хигх-енд дуал цоре, или упрскати за средњи до високи распон Куад? Хвала унапред за савете:) [Измени] Само Погледамо колико других 'ИНТЕЛ вс АМД' тхреадс одскакивање се око ове заједнице ... слободно занемарите мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мом мишљењу, они су се релативно близу, сад Интел држите чврсто вођство, из кутије за ЦПУ су бржи и онда су они озбиљно оверцлоцкабле превише у односу на АМД.
| |||
| |||
| Стварно? Па, мислим да је оно што се дешава кад не платите више пажње на ове ствари за годину дана или тако ... У вашем цењен (сиц) мишљење, ја би требао купити Интел? |
|
| |||
| |||
| Ыеп. Интел прилично пут напред. То је рекао ЈА трчање АМД, јер мој лаптоп је био луд посао, не треба да оверцлоцк и не играти игре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бранд лојалност прошлости једне генерације ЦИПС је сасвим испразни, као једне генерације користи стварно немају утицај на друге. Ако смо пребацили АМД и Интел имена на Цоре 2 Дуос, људи ће и даље бити препоруку за њих.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи шта желите да урадите.
Интел дефинитивно за гаминг и обраду гладна задатке, али ако је она само за обраду текста, сурфовање на нет, е-маилова итд онда АМД ће бити у реду - поготово јер су много јефтинији то ће вам омогућити да добијете бржи цлоцкед цхип (иако се и даље неће бити тако добро као нешто спорији Интел). Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Волим Интел ЦПУ најбољи по мом мишљењу јефтинији Интел Куад ће тући више скупих АМД Куад (донт цитат ме на овом или било шта)
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| , 4 године сам купио мој први АМД Атхлон, такође имам АМД дуал цоре & Недавно сам додао један АМД Куад цоре пхеном на моје збирке, током година, и никад нису имала Пантер невоље са било којим од њих, али имам само никада имао АМД па Интел користи, тако да ја могу `т стварно упоредити их |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Интел, као и сви други је рекао, најбоље су, боље вредности од ОЦ АМД и много боље.