![]() |
|
| |||
| |||
| Birazdan gelecek birkaç ay içinde masaüstünden yükseltme at ve-eski soru yaş arıyorum akla springs. Intel veya AMD CPU'lar? Ben sınırlıdır ikinci gün Intel çipleri ile deneyim kabul edersiniz. Onları birkaç yıl önce, ve bailed sadece AMD ile o tarihten bu yana inşa var. Ben ödül istikrar ve teklif verimliliği, ve ben yine de bir daha bir Intel AMD yonga gelen paranın karşılığını daha iyi şekilde alırsınız savunuyorlar. Kimseye bakım mu Intel ve düz ve dar yolda bana geri koymak için? Eğer öyleyse, ben tartışmaya açık yaşıyorum. Ben Ben onların istikrar ve bu günler için önemli overclock kapasitesi güven olsa, nerede benim sistem dışında biraz daha artırmak için AMD tercih ederdim. Gibi normal aralık dışında onları itti ben Intel çekirdeği çok kararsız olmak hatırlıyorum. Bunun ötesinde, bir çok's çekirdekli sistemleri düşünme. Dört çekirdekli Intel için, üç ve dört çekirdekli AMD Phenom kimden sistemleri. Şimdi, üç çekirdekli bir hile biraz, ama yine ben ikna açık var gibi görünüyor. Ben paralel gibi işlem yeteneği, bana arka planda karmaşık görevler yapabilir taramak için yeterli kapasite, kelime işlem ve benzeri ile bırakarak bir Dörtlü sistem kadar taşımak isterseniz,. Yine, ne tavsiye nedir? Birkaç sterlin kaydedin ve yüksek çift çekirdekli veya dışarı serim sona sopa yüksek uzaklığı dört için orta? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler:) [Değiştir] Sadece baktım ne çok 'AMD bu Komiteleri etrafında hareketli olan INTEL' parçacığı Vs ... Beni görmezden çekinmeyin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bence bu adil, şimdi Intel kapatmak için sıkıca, bu CPU'lar daha hızlı ve ciddi de AMD ile karşılaştırıldığında overclockable are kutuyu dışarı lider tutun kullanılır.
| |||
| |||
| Gerçekten mi? Peki, bu ne bir yıl kadar bu işler çok dikkat don't olduğu tahmin ... Kamuoyu için saygın (SIC) olarak, Intel almak gerekir? |
|
| |||
| |||
| Evet. Intel iyi bir şekilde önde bulunmaktadır. Çünkü benim laptop bir somun anlaşma olduğunu ben AMD çalıştırmak dedi, ben overclock gerek yoktur ve ben oynamak yok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fişleri bir nesil geçmiş Marka sadakati tamamen gibi bir kuşak yararı gerçekten diğerleri üzerinde hiçbir etkileri var değersiz olduğunu. Eğer Core 2 Duos üzerinde isimleri AMD ve Intel açıldığında, insanlar hala onları tavsiye edilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depends ne yapmak istiyorsun.
Intel oyun ve işlemci kesinlikle aç görevler ancak sadece kelime işlem için, internette gezinirken, e-sonra AMD iyi olacak vs postaları - özellikle kadar sizi (bu ancak yine de daha hızlı bir clocked fiş almak için sağlayacak ucuz oldukları gibi olarak biraz daha yavaş Intel gibi) iyi olmaz. Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim görüşüme göre daha ucuz bir Intel Quad (Bu veya herhangi bir şey bana teklif) dont daha pahalı AMD dört alt edecek en iyi Intel işlemci TR
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Koleksiyonumda için, yıl Orada bir AMD dört çekirdekli Phenom eklendi, 4 yıl önce de benim ilk AMD Athlon aldım bir AMD çift çekirdekli ve son Ben bunların sorun bir ons hiç var, ama sadece bile Intel kullanmıyordum, bu yüzden `t gerçekten onları karşılaştırabilirsiniz AMD vardı |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel gibi herkes, şöyle devam etti: en iyi, AMD ve OC çok daha iyi daha iyi bir değeri vardır.