![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я дивлюся на модернізацію моєму робочому столі протягом найближчих декількох місяців, і тому одвічне запитання спадає на думку. Intel або AMD CPU? Я, зізнаюся, мій досвід з останнім-чіпи Intel день обмежене. Я стрибнув на них кілька років тому, і побудували виключно з AMD з тих пір. Я ціную стабільність та ефективність їх пропозицію, і я як і раніше стверджують, що ви отримаєте більше віддачу від AMD чіпа, ніж Intel. Хто-небудь хочеш поклав мені на прямий і вузький шлях від Intel? Якщо це так, я відкрита для обговорення. Я б вважав за краще, AMD, хоча, як я сподіваюся, їх стабільність і значний потенціал розгону для тих випадків, коли мені потрібно, щоб тягнути ще трохи з моєї системи. Я пам'ятаю час Intel ядра дуже нестабільні, як ви штовхнули їх за межі своїх нормальних значень. Крім цього, є багатоядерних систем розглянути. Quad сердечники для Intel, трьох-і чотирьохядерні процесори Phenom з системами драмів. Тепер, Tri-Core здається трохи трюк, але я знову відкриті для переконання. Я хочу перейти до Quad система, як я, як паралельна обробка здібності, залишивши мене в змозі зробити складні завдання у фоновому режимі з адекватними можливостями для перегляду, слова-процесів тощо. Знову ж таки, що рада? Збережіть кілька фунтів, і ця палиця? High-End Dual Core або виплеснути на середніх і високих Quad діапазон? Заранее спасибо за поради:) [EDIT] тільки що подивився на те, як багато інших "AMD проти потоки Intel 'є підстрибуючи на цих дошках ... почувати себе вільно ігнорувати мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На мою думку, вони використовували, щоб бути досить близько, тепер Intel лідирують твердо з вікна процесори працюють швидше, а то вони дуже серйозного розгону в порівнянні з AMD.
| |||
| |||
| Правда? Ну, я думаю, що те, що відбувається, коли ви не звертають великої уваги на ці речі, на рік або близько того ... У вашій шановній (SiC) думка, то я повинен купити Intel? |
|
| |||
| |||
| Так. Intel є досить далеко попереду. Це сказав я біжу драм, тому що мій ноутбук горіхи угоду, мені не потрібно розігнати, і я не грати в ігри. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лояльність до бренду минулого покоління чіпів нікуди не годиться, посібники як одне покоління справді не мають впливу на інших. Якщо б ми перейшли AMD і Intel на ім'я Core 2 Duo, люди будуть як і раніше рекомендують їх.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залежить що ви хочете зробити.
Intel визначено для ігор і процесор голодних завдань, але якщо це тільки для обробки текстів, серфінг в мережі, електронної пошти і т.д., то AMD буде добре - тим більше, що вони набагато дешевше, що дозволить вам одержати більш швидкий частоті чіпа (хоча вона все ще не буде настільки ж гарна, як кілька повільніше, Intel). Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я люблю кращим процесором Intel, на мій погляд дешевше Intel Quad будуть бити дорожче AMD Quad (Dont цитатою мене на цьому або що завгодно)
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| , 4 роки тому я купив свій перший процесор AMD Athlon, а також у мене AMD Dual Core & Нещодавно я додав AMD Phenom Core Quad в мою колекцію протягом багатьох років я ніколи не мав унція тривоги з будь-якого з них, але у мене є тільки AMD ніколи не був навіть використаний Intel, так що я можу `T дійсно порівнювати їх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel, як і всі інші вже сказав, краще, краще, ніж значення AMD і ОС набагато краще.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Intel Core 2 Duo і Intel i7 | 1bellb | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 27 вересня 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| AMD і Intel? | Корача | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 27 грудня 2007 04:20 |
| Intel або AMD | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 11 вересня 2007 13:49 |
| Процесор Intel - Оновлення мій Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 вересня 2006 20:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |