![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους σας, η κόρη μου άρχισε να χρησιμοποιεί το παλιό μου nforce4-a939 υπολογιστή για το σχολείο, δυστυχώς, η ασπίδα io / backplate λείπει και είμαι ανησυχούν για την πληγώνει τον εαυτό της, είμαι απεγνωσμένα προσπαθούν να ontain αντικατάστασης, προσπάθησα να επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή, ο οποίος πιστεύω ότι είναι η «ομάδα ελίτ», αλλά φαίνεται πολύ δύσκολο να επικοινωνήσετε, θα μπορούσε κανείς σημείο μου προς τη σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη αυτού του ανταλλακτικό; Και ναι έχω δοκιμάσει ebay. Cheers Johnny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι πλάκες είναι συνήθως παρέχεται μαζί με τη μητρική πλακέτα, έτσι εκτός από τη μητρική πλακέτα maker και eBay δεν υπάρχουν άλλα πολλά. Οι πλάκες είναι λίγο πολύ ειδικό μοντέλο μητρική πλακέτα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν ανησυχούν για την ηλεκτροπληξία, είναι πολύ πιθανό, όπως όλα τα λιμάνια και τα κυκλώματα για την mobo είναι max 12volt.
| |||
| |||
| Γιατί να μην προσπαθήσουμε κοπής ένα κομμάτι χαρτόνι σε διάφορα σχήματα μέχρι να βρείτε την αντικατάσταση; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Rainbow Six 3 Raven Shield hamachi | chardukian | PC & Console Gaming | 0 | 28 Μαΐου 2009 12:02 |
| Uninstall Windows Shield Σφάλμα | carpious | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 24 Απρ 2007 15:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |