![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima vama, moja kćer je koristeći moj stari nforce4-a939 računalo za školu, na žalost io štit / zadnji zid je nestalo i ja sam zabrinut o njoj ranjavanje sebe, ja sam očajnički pokušava ontain zamjenu, ja sam pokušao obratite se proizvođaču koji vjerujem da je 'elitne grupe', ali oni činiti se vrlo teško u kontakt, može mi iko točka u pravom smjeru za dobivanje ove rezervni dio? I da sam pokušao ebay. Živjeli Johnny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na ploče obično se isporučuje sa matične ploče, tako da osim matične ploče maker i eBay tamo nije puno ostalo. Na pločama se ljepušan velik dio matične ploče model specifičan.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste zabrinuti o strujnog udara, to je prilično malo vjerojatno, kao sve priključke i strujna kola na mobo su 12volt max.
| |||
| |||
| Zašto ne probati rezanje komad kartona u obliku dok se ne nađe zamjena? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Rainbow Six 3 Raven štit hamachi | chardukian | PC & konzole Igre | 0 | 28. svibanj 2009 12:02 |
| Deinstalirajte Windows štit Greška | carpious | Windows Operating Systems | 7 | 24. travanj 2007 15:15 |
| Thread Tools | |
| |