![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi to you all, mano dukra buvo su mano senas nForce4-a939 kompiuterį mokykloje, deja IO skydas / backplate trūksta ir aš susirūpinęs jos kenkia sau, aš desperatiškai stengiasi ontain pakeitimo, aš stengiausi, kad susisiekti su gamintoju, kurie manau, yra "elito grupė", bet jie atrodo labai sunku susisiekti, gali kas nors punktas mane teisinga kryptimi siekiant gauti šią atsargines dalis? Ir taip bandžiau eBay. Pozdrawiam Johnny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plokštelės, kurios paprastai tiekiamos pagal pagrindinę plokštę, kad be pagrindinės plokštės gamintojas ir "eBay" yra ne kas kita. Plokštės yra gana daug plokščių modelis konkretus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei esate susirūpinęs dėl elektros šoką, tai labai mažai tikėtina, kad visi uostai ir grandinės ant MOBO yra max 12volt.
| |||
| |||
| Kodėl gi nepabandžius pjaustymo kartono gabalas forma, kol rasite pakeitimas? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Rainbow Six 3 Raven Shield Hamachi | chardukian | PC & konsolės Žaidimai | 0 | Gegužė 28, 2009 12:02 |
| Windows Pašalinti Shield Klaida | carpious | Windows "operacinės sistemos | 7 | Balandis 24, 2007 15:15 |
| Temos įrankiai | |
| |