![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi to you all, mana meita ir lietojis savu veco nforce4-a939 datoru skolā, diemžēl io vairogs / backplate ir pazudis, un es esmu noraizējies par viņas nodara kaitējumu sev, i am izmisīgi mēģina ontain nomaiņu, esmu mēģinājis kontaktu ražotājs, kas manuprāt ir "elites grupu", bet tās, šķiet, ir ļoti grūti sazināties, varētu kāds punkts mani pareizajā virzienā, lai iegūtu šīs rezerves daļas? Un jā, es esmu mēģinājis ebay. Cheers johnny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plates parasti piegādā ar mātesplatē, tāpēc neatkarīgi no motherboard maker un eBay nav daudz kas cits. Plates ir diezgan daudz mātesplates modelis specifiski.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja uztraucaties par to elektrošoku, tas ir diezgan maz ticams, jo visas ostas un shēmas uz MOBO ir max 12volt.
| |||
| |||
| Kāpēc ne izmēģināt griešana gabals no kartona pēc formas, līdz jūs atradīsiet nomaiņa? |
![]() |
|
| Bookmarks |