![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună pentru tine toate, fiica mea a fost folosind vechiul meu nforce4-a939 calculatorul pentru şcoală, din păcate, de io scut / backplate lipseşte şi eu sunt îngrijorat pentru ea insasi doare, am încercat cu disperare să ontain un înlocuitor, am încercat să contactaţi producătorul care cred că este "grupul de elita", dar ei par foarte greu de contact, ar putea cineva punct de mine în direcţia cea bună de a obţine această piesă de schimb? Şi da, am încercat ebay. Noroc johnny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plăcuţele sunt furnizate în mod normal, cu placa de bază, aşa că în afară de placa de bază de decizie şi eBay nu există în altă parte. Plăcuţele sunt destul de mult modelul de placa de bază specifice.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă sunteţi îngrijorat de electrocutare, este destul de puţin probabil ca toate porturile şi circuitele pe mobo sunt max 12volt.
| |||
| |||
| De ce nu încercaţi tăiere o bucata de carton pentru a forma până când găsiţi înlocuire? |
![]() |
|