![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто наскоро построен в моя компютър. Имам пуснати на 8GB RAM & използвате Windows Vista. Знам, че може да разпознава размера на 8GB овен, защото в моя компютър свойства тя показва, че има 8GB на RAM, обаче, когато се отвори задача мениджър той казва физическа памет, само на около 3GB. Защо е това? Или е физическата памет на това не е свързано с това? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit да видите (и употреба) 3.25gb в памет на всички устройства.
| |||
| |||
| И така, какво се е случило с останалите 4.75GB? Дали да се използва? В този случай, ако инсталирате нов прозорец изглед 64 късче над моя 32-битов, не означава, че той може да видите & използва цялото 8GB? Нейната искал аз не искам моите други RAM да отида неизползвани ... |
|
| |||
| |||
| Не, останалите е безполезно. Въглероден обясни, че веднъж, но основно 32bit може само да се видят и използват 3.25gb, не прави изключение. |
|
| |||
| |||
| ОК. какво да кажем за 64 битов? Те могат да видите + използва всички 8GB. Am I правилно да се предположи, че? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Благодарение този голям инфо. Спомням си го виждам някъде, преди да ви напомня, след мен. Така изглежда сега отивам да се инсталира 64bit Vsita ми 32 |
|
| |||
| |||
| DONT Аз мисля, че може да ъпгрейдвате или само прясна инсталирате ... : \ |
|
| |||
| |||
| само за да се потвърди Хибрид, не трябва да правиш съвсем пресни инсталирате известен още като теб хлабав всичко, което не е подкрепено! Е по-скоро досаден, но си му дължи, използвайки напълно различна архитектура на 32bit. |
|
| |||
| |||
| Разбирам вашата точка. След това ме води към допълнителни въпроси на: Какво е искал да използва 64-битово architecure? е бързо? изпълнение мъдри? и ще ми хардуер подкрепата на всички 64-битови, Не знам? Вярно ли е, че някои софтуери DONT работата на 64-битови архитектури? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1TB твърд диск се показват както 127 GB | mbutler132000 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 24 Feb 2009 04:23 |
| Иконите не се показва при IE Toolbar | witsend26 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 19 Дек 2008 18:30 |
| Speedstream модем, показващ не са свързани, компютърни, показващи се | ScottAU | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 9-ти септември 2008 15:56 |
| HD не се показват в Explorer | Ulfrinn | Дискове & сменяемите носители | 4 | 5-и парламентарен Фев 2008 21:39 |
| Защо са ми постове не се показва? | slipend | Общността Новини & Чат | 2 | 5-и парламентарен Aug 2007 10:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |