![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen nedávno postavený počítač. Jsem vložil 8GB RAM & používáte Windows Vista. Vím, že to umí rozpoznat množství 8GB RAM, protože v mém počítači se zobrazí vlastnosti má 8GB RAM, má-li však i otevřít Správce úloh tvrdí, že fyzické paměti pouze zhruba 3 GB Proč to je? Nebo je fyzické paměti, které nesouvisí s tím? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit může vidět pouze (a použít) 3.25gigabajt všech paměťová zařízení.
| |||
| |||
| Takže co se stalo s ostatními 4,75 GB? Jsou to jak se používá? V tomto případě, i instalaci nových Windows VISTA 64 bit nad mou 32-bit, znamená to vidí & využití celé 8 GB? Její stejně jako i don't want my ostatní RAM jít nepoužitý ... |
|
| |||
| |||
| Kdepak, zbývající je zbytečné. Carbon vysvětlil, že jednou, ale v podstatě může vidět pouze 32bit a používání +3.25gigabajt, žádnou výjimkou. |
|
| |||
| |||
| OK. co 64 bit? Mohou vidět + využít všechny 8GB Am i správné předpokládat, že? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Děkuji to je skvělé info. Pamatuju si to někde viděl dříve, než po připomněla mi. Tak vypadá teď chystám nainstalovat 64bit Vsita během mého 32 |
|
| |||
| |||
| I dont think můžete aktualizovat buď pouze čerstvé instalaci ... : \ |
|
| |||
| |||
| Jen potvrdit Hybridním, máte dělat úplně čerstvé instalaci aka vás ztratit vše, co není zálohována! Je poněkud otravné, ale své si díky použití zcela odlišné architektury na 32bit. |
|
| |||
| |||
| Chápu vaše místo. Tak to mě vede na další otázky: co je to jako používat 64-bit architecure? je to rychlejší? výkonnost moudří? a bude můj hardware podporu všech 64-bit, i dont vědět? Je pravda, že někteří software dont práce na 64-bitové architektury? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 1TB pevný disk se zobrazují tak, jak 127 GB | mbutler132000 | Drives & Removable Media | 2 | 24 únor 2009 04:23 |
| Nezobrazuje ikony na nástrojové liště IE | witsend26 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 19. prosinec 2008 18:30 |
| Speedstream modem zobrazující není připojena, počítač je zobrazeno | ScottAU | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 9. září 2008 15:56 |
| HD nezobrazují v exploreru | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 5. únor 2008 21:39 |
| Proč se nezobrazuje mé příspěvky? | slipend | Společenství Novinky a chat | 2 | 5. srpna 2007 10:52 |
| Thread Nástroje | |
| |