![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Baš je nedavno izgrađena moj računalo.
Ja sam stavio 8GB RAM-a i pomoću sustava Windows Vista. Znam da mogu prepoznati iznosu od 8GB RAM-a, jer u mom računalu svojstva prikazuje ima 8GB RAM-a, međutim, kada sam otvoriti zadaća voditelj to kaže fizičke memorije od samo oko 3GB. Zašto je to? Ili je fizička memorija koja nije vezana za to? Hvala |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
32bit mogu vidjeti samo (i koristiti) 3.25gb svih memorijskih uređaja.
|
|||
|
|||
|
Pa što se dogodilo s drugim 4.75GB? Jesu li dobivam koriste?
U tom slučaju, ako sam instalirati nove Windows Vista 64 bita nad svojim 32-bitni, to znači da mogu vidjeti i koristiti cijelu 8GB? Njegova mi ne želim da moje druge RAM ići neiskorišten ... |
|
|
|||
|
|||
|
Nope, preostala je beskoristan. Ugljika, objasnio je to jednom, ali u osnovi 32bit mogu vidjeti i koristiti samo 3.25gb, bez izuzetka.
|
|
|
|||
|
|||
|
U redu. što je sa 64 bita? Oni se mogu koristiti sve vidjeti + 8GB. Jesam li ispravni pretpostaviti da?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Zahvaljujući velikom taj info. JA sjećati se viđenje to negdje prije nakon što me podsjetio.
Tako izgleda kao da će sad sam instalirati 64bit Vsita nad mojim 32 |
|
|
|||
|
|||
|
JA dont misliti možete nadograditi ili samo svježu instalaciju ... : \
|
|
|
|||
|
|||
|
samo za potvrdu Hybrid, imate na to potpuno svježu instalaciju zvani god odriješiš sve to nije podupirač gore!
Je prilično dosadnih, ali zamislite zbog njegove koristi potpuno različite arhitekture na 32bit. |
|
|
|||
|
|||
|
Razumijem vaše točke. Onda ovu vodi me na daljnja pitanja:
Što je to željeli koristiti 64-bitni architecure? to je brži? izvođenje mudri? i da će moj sav hardver podržava 64-bitni, ja dont znati? Je li istina da su neki softver ne radi na 64-bitne arhitekture? |