![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
A közelmúltban épült a számítógépet.
Én fel 8GB memóriával és Windows Vista. Tudom, hogy nem ismeri fel az összeget a 8GB ram, mert a számítógépet tulajdonságait megjeleníti azt 8GB memória azonban, amikor megnyitják a Feladatkezelőből azt mondja, a fizikai memória csak durván 3GB. Miért? Vagy fizikai memóriát, hogy nem kapcsolódik hozzá? Köszönöm |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
32bit csak látni (és felhasználás) 3.25gb minden memóriaeszközök.
|
|||
|
|||
|
Szóval, mi történt a többi 4.75GB? Vajon kapok-t?
Ebben az esetben, ha egy új Windows Vista 64 bites fölött 32-bit, ez azt jelenti, hogy láthassa és használja a teljes 8GB? Ennek, mint én nem akarom, hogy más, a RAM, hogy a fel nem használt ... |
|
|
|||
|
|||
|
Nem, a fennmaradó haszontalan. Carbon kifejtette, hogy egyszer, de alapvetően 32bit csak látni és használata 3.25gb, nincs kivétel.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK. mi a 64 darab? Azt látom + minden 8GB. Igazam van azt feltételezni, hogy?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm amit nagy info. Emlékszem, hogy látta valahol, miután emlékeztetett.
Így néz ki most megyek telepíteni egy 64bit Vsita fölött 32 |
|
|
|||
|
|||
|
I dont think is upgrade sem, csak friss install ... : \
|
|
|
|||
|
|||
|
Csak megerősíteni Hybrid, akkor ezt kell tennünk a teljesen friss install aka ömlesztve mindent, akkor nem támasztja!
Elég idegesítő, de elképzelhető, annak köszönhető, hogy használ egy teljesen más architektúra 32bit. |
|
|
|||
|
|||
|
Megértem a pont. Akkor ez nekem vezet be további kérdések:
milyen, hogy a 64-bites architecure? ez gyorsabb? teljesítményét okos? és én minden hardver támogatja a 64 bites, i dont know? Igaz, hogy egyes szoftverek dont dolgozik a 64 bites architektúra? |