![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visai neseniai pastatyta mano kompiuteryje. Włożyłem 8GB RAM ir naudotis Windows Vista. Žinau, jis gali atpažinti 8GB atminties, nes ant mano kompiuterio savybių ji rodo ji 8GB RAM, tačiau, kai aš atverti Task Manager ji sako, fizinės atminties tik grubiai 3GB. Kodėl tai? Arba fizinės atminties, kad nėra susijęs su to? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit gali matyti tik (ir naudojimo) 3.25gb visose atminties įrenginiai.
| |||
| |||
| Taigi, kas atsitiko su kitais 4.75GB? Jie pripranta? Tuo atveju, jei įdiegti naują "Windows Vista 64 bitų per mano 32-bit, ar tai reiškia, kad galite matyti ir naudoti visą 8GB? Jo, kaip aš nenoriu, kad mano kiti RAM eiti nepanaudotus ... |
|
| |||
| |||
| Nope, likusios yra nenaudingas. Anglies paaiškino, kad vieną kartą, bet iš esmės 32bit gali matyti tik 3.25gb ir naudoti, ne išimtis. |
|
| |||
| |||
| Gerai. Ką apie 64 bit? Jie gali pamatyti + naudotis visomis 8GB. Esu teisinga manyti, kad? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Ačiū thats great info. Pamenu matote jį kažkur prieš ir po jus man priminė. Taigi, atrodo, dabar einu įdiegti 64bit Vsita per mano 32 |
|
| |||
| |||
| I dont think galite atnaujinti arba tik šviežios įdiegti ... : \ |
|
| |||
| |||
| tik patvirtinti, Hybrid, jūs turite daryti visiškai šviežią įdiegti dar žinomas kaip tu praranda viską, kas nėra paremti! Gana erzina, bet įsivaizduoti jos dėl to, naudojant visiškai skirtingos architektūros 32bit. |
|
| |||
| |||
| Suprantu jūsų punkte. Tada tai veda mane į daugiau klausimų: Kas tai, kaip naudoti 64-bit architecure? tai greičiau? veiklos išmintingą? ir bus mano aparatūros visa parama 64-bit, i dont know? Ar tiesa, kad kai kurie programinės įrangos dont dirbti 64-bitų architektūrų? |