function checkBrowserCache($identifier, $last_modified) { $arr = apache_request_headers(); $etag = '"' . md5($last_modified . $identifier) . '"'; $client_etag = @$arr['If-None-Match'] ? trim(@$arr['If-None-Match']) : false; $client_last_modified_date = @$arr['If-Modified-Since'] ? trim(@$arr['If-Modified-Since']) : false; $client_last_modified = date('D, d M Y H:i:s \G\M\T', strtotime($client_last_modified_date)); $etag_match = true; if(!$client_last_modified || !$client_etag) { $etag_match = false; } if($etag_match && $client_last_modified > $ last_modified) ($ etag_match = false;) if ($ etag_match & & $ client_etag! = $ ETAP) ($ etag_match = false;) header ( 'Cache-Control: valsts, must-atjaunotu ", true); header (" Pragma : cache ", true); header ( 'ETAG:'. $ ETAP); if ($ etag_match) (header (" Not Modified ", true, 304), die ();) header ( 'Last-Modified:". date ( "D, d MYH: i: s \ G \ M \ t", $ last_modified));) Problēma ar RAM Here? - Tikai 3GB 8GB kurā norāda: - Computer Sulu - Forums
mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Problēma ar RAM Here? - Tikai 3GB 8GB rāda

Reply

Thread Tools
Old Maijs 24, 2009, 10:01
Loceklis

Nesen uzbūvēta mana datora.

Esmu 8 GB RAM un izmantojot Windows Vista. Es zinu, tas var atpazīt summa 8GB ram, jo manu datoru īpašības, tas parāda to ir 8 GB RAM, tomēr, kad es atvērt Task Manager ir teikts, fiziskā atmiņa ir tikai aptuveni 3GB.

Kāpēc's that? Vai fiziskās atmiņas, kas nav saistīts ar šo?

Pateicība
Old Maijs 24, 2009, 10:10
Administrator Group

32bit var redzēt tikai (un lietošanas) 3.25gb visās atmiņas ierīces.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 24, 2009, 10:18
Loceklis

Tātad, kas ir noticis ar citiem 4.75GB? Tie kļūst izmantot?

Tādā gadījumā, ja man instalēt jaunu Windows Vista 64 bitu vairāk nekā mana 32-bit, vai tas nozīmē, to var redzēt un izmantot visu 8GB? Tā, piemēram, es nevēlos, lai manas citas RAM iet neizmantotas ...
Old Maijs 24, 2009, 10:26
Administrator Group

Nē, pārējie ir bezjēdzīgi. Carbon paskaidroja, ka vienu reizi, bet pamatā 32bit var redzēt tikai un izmantot 3.25gb, nav izņēmums.
Old Maijs 24, 2009, 10:31
Loceklis

Labi. kas par 64 bit? Viņi var redzēt + izmantot visus 8GB. Man pareizi pieņemt, ka?
Old Maijs 24, 2009, 10:42
Administrator Group

• Vista Basic 64-bit: 8 GB
  • Vista Home Premium 64-bit: 16 GB
  • Vista Business / Enterprise / Ultimate 64-bit: 128 + GB
Old Maijs 24, 2009, 11:02
Loceklis

Thanks thats lielu info. Es atceros to redzot kaut kur pirms tam, kad esat man atgādināja.
Tā izskatās tagad došos instalēt 64bit Vsita pār manu 32
Old Maijs 24, 2009, 11:05
Administrator Group

I dont domāju, ka jūs varat uzlabot vai nu tikai svaigu instalēt ... : \
Old Maijs 24, 2009, 11:34
Loceklis

tikai, lai apstiprinātu Hybrid, jums nav jādara pilnīgi jaunu instalēt arī tu zaudē visu, kas nav jāatbalsta!

Vai ir diezgan kaitinošas, bet iedomāties tās dēļ izmanto pilnīgi atšķirīgu arhitektūru līdz 32bit.
Old Maijs 24, 2009, 11:51
Loceklis

Es saprotu jūsu punktu. Tad man tas noved uz papildu jautājumiem:
Kas tas ir tāpat kā lietot 64-bit architecure? tas ir ātrāk? darbības gudrs? un manas aparatūras visām atbalsta 64-bit, i dont know? Vai tā ir taisnība, ka dažas programmatūra dont strādāt 64-bitu arhitektūras?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.