function checkBrowserCache($identifier, $last_modified) { $arr = apache_request_headers(); $etag = '"' . md5($last_modified . $identifier) . '"'; $client_etag = @$arr['If-None-Match'] ? trim(@$arr['If-None-Match']) : false; $client_last_modified_date = @$arr['If-Modified-Since'] ? trim(@$arr['If-Modified-Since']) : false; $client_last_modified = date('D, d M Y H:i:s \G\M\T', strtotime($client_last_modified_date)); $etag_match = true; if(!$client_last_modified || !$client_etag) { $etag_match = false; } if($etag_match && $client_last_modified > $ last_modified) ($ etag_match = false;) if ($ etag_match & & $ client_etag! = $ ETAP) ($ etag_match = false;) header ( 'Cache-Control: valsts, must-atjaunotu ", true); header (" Pragma : cache ", true); header ( 'ETAG:'. $ ETAP); if ($ etag_match) (header (" Not Modified ", true, 304), die ();) header ( 'Last-Modified:". date ( "D, d MYH: i: s \ G \ M \ t", $ last_modified));)
![]() |
|
| |||
| |||
| Nesen uzbūvēta mana datora. Esmu 8 GB RAM un izmantojot Windows Vista. Es zinu, tas var atpazīt summa 8GB ram, jo manu datoru īpašības, tas parāda to ir 8 GB RAM, tomēr, kad es atvērt Task Manager ir teikts, fiziskā atmiņa ir tikai aptuveni 3GB. Kāpēc's that? Vai fiziskās atmiņas, kas nav saistīts ar šo? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit var redzēt tikai (un lietošanas) 3.25gb visās atmiņas ierīces.
| |||
| |||
| Tātad, kas ir noticis ar citiem 4.75GB? Tie kļūst izmantot? Tādā gadījumā, ja man instalēt jaunu Windows Vista 64 bitu vairāk nekā mana 32-bit, vai tas nozīmē, to var redzēt un izmantot visu 8GB? Tā, piemēram, es nevēlos, lai manas citas RAM iet neizmantotas ... |
|
| |||
| |||
| Nē, pārējie ir bezjēdzīgi. Carbon paskaidroja, ka vienu reizi, bet pamatā 32bit var redzēt tikai un izmantot 3.25gb, nav izņēmums. |
|
| |||
| |||
| Labi. kas par 64 bit? Viņi var redzēt + izmantot visus 8GB. Man pareizi pieņemt, ka? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Thanks thats lielu info. Es atceros to redzot kaut kur pirms tam, kad esat man atgādināja. Tā izskatās tagad došos instalēt 64bit Vsita pār manu 32 |
|
| |||
| |||
| I dont domāju, ka jūs varat uzlabot vai nu tikai svaigu instalēt ... : \ |
|
| |||
| |||
| tikai, lai apstiprinātu Hybrid, jums nav jādara pilnīgi jaunu instalēt arī tu zaudē visu, kas nav jāatbalsta! Vai ir diezgan kaitinošas, bet iedomāties tās dēļ izmanto pilnīgi atšķirīgu arhitektūru līdz 32bit. |
|
| |||
| |||
| Es saprotu jūsu punktu. Tad man tas noved uz papildu jautājumiem: Kas tas ir tāpat kā lietot 64-bit architecure? tas ir ātrāk? darbības gudrs? un manas aparatūras visām atbalsta 64-bit, i dont know? Vai tā ir taisnība, ka dažas programmatūra dont strādāt 64-bitu arhitektūras? |