![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno zbudowany mój komputer. Mam umieścić 8GB RAM i korzystasz z systemu Windows Vista. Wiem, że można rozpoznać kwotę 8GB RAM, ponieważ w moim komputerze właściwości wyświetla ma 8GB pamięci, jednak, kiedy otwarcie Menedżera zadań mówi pamięci fizycznej tylko około 3GB. Dlaczego to? Lub fizycznej pamięci, że nie jest powiązany z tym? Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit tylko zobaczyć (i stosowanie) 3.25gb wszystkich urządzeń.
| |||
| |||
| Więc co się stało z innymi 4.75GB? Czy są one coraz wykorzystane? W takim przypadku, jeśli i zainstalować nowy Windows VISTA 64-bitowych nad moim 32-bitowy, to oznacza, że mogą zobaczyć i wykorzystania całego 8GB? Jej jak Nie chcę innych RAM do niewykorzystanych ... |
|
| |||
| |||
| Nope, pozostałe są bezużyteczne. Carbon wytłumaczyć to raz, ale zasadniczo 32bit tylko zobaczyć i użyć 3.25gb, nie stanowi wyjątku. |
|
| |||
| |||
| OK. co 64-bitowe? Mogą one korzystać ze wszystkich patrz + 8GB. Am I słusznie przypuszczać, że? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Thanks thats great info. Pamiętam, że widząc ją gdzieś przed po przypomniały mi. Tak wygląda teraz zamierzam zainstalować 64bit Vsita nad moim 32 |
|
| |||
| |||
| I dont think you can upgrade albo tylko świeże zainstalować ... : \ |
|
| |||
| |||
| tylko potwierdzić Hybrid, to mają do tego zupełnie świeże zainstalować vel rozwiążesz wszystko to nie kopia zapasowa! Jest dość irytujące, ale ze względu na jej sobie wyobrazić, przy użyciu zupełnie innej architektury 32bit. |
|
| |||
| |||
| Rozumiem twój punkt. Następnie prowadzi to do mnie na dalsze pytania: Jak jest do korzystania z 64-bitowym architecure? jest szybszy? wydajność mądry? i mój sprzęt wsparcie wszystkich 64-bitowych, i dont know? Czy to prawda, że niektóre softwares dont praca na 64-bitowej architektury? |
![]() |
|
| Zakładki |