![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len nedávno postavený počítač. Som vložil 8GB RAM & používate Windows Vista. Viem, že to vie rozpoznať množstvo 8GB RAM, pretože v mojom počítači sa zobrazí vlastnosti má 8GB RAM, ak má však aj otvoriť Správcu úloh tvrdí, že fyzickej pamäte len približne 3 GB Prečo to je? Alebo je fyzickej pamäte, ktoré nesúvisia s tým? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit môže vidieť iba (a použiť) 3.25gigabajt všetkých pamäťové zariadenia.
| |||
| |||
| Takže čo sa stalo s ostatnými 4,75 GB? Sú to ako sa používa? V tomto prípade, aj inštaláciu nových Windows VISTA 64 bit nad moju 32-bit, znamená to vidí & využitie celej 8 GB? Jej rovnako ako aj Nechcem, aby ma my ostatní RAM ísť nepoužitý ... |
|
| |||
| |||
| Kdepak, zvyšok je zbytočné. Carbon vysvetlil, že raz, ale v podstate môže vidieť iba 32bit a používanie +3.25 gigabajt, žiadnou výnimkou. |
|
| |||
| |||
| OK. co 64 bit? Môžu vidieť + využiť všetky 8GB Am i správne predpokladať, že? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Děkuji to je skvelé info. Pamätám si to niekde videl skôr, ako po pripomenula mi. Tak vyzerá teraz chystám nainštalovať 64bit všitá počas môjho 32 |
|
| |||
| |||
| I dont think môžete aktualizovať buď iba čerstvé inštaláciu ... : \ |
|
| |||
| |||
| Len potvrdiť Hybridné, máte robiť úplne čerstvé inštaláciu aka vás stratiť všetko, čo nie je zálohované! Je trochu otravné, ale svoje si vďaka použitiu úplne odlišné architektúry na 32bit. |
|
| |||
| |||
| Chápem vaše miesto. Tak to ma vedie na ďalšie otázky: co je to ako používať 64-bit architecure? je to rýchlejšie? výkonnosť múdri? a bude môj hardware podporu všetkých 64-bit, i dont vedieť? Je pravda, že niektorí softvér dont práca na 64-bitovej architektúry? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1TB pevný disk sa zobrazujú tak, ako 127 GB | mbutler132000 | Drives & Removable Media | 2 | 24 február 2009 04:23 |
| Nezobrazuje ikony na nástrojovej lište IE | witsend26 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 19. december 2008 18:30 |
| Speedstream modem zobrazující nie je pripojená, počítač je zobrazené | ScottAU | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 9. septembra 2008 15:56 |
| HD nezobrazujú v exploreru | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 5. február 2008 21:39 |
| Prečo sa nezobrazuje moje príspevky? | slipend | Spoločenstva Novinky a chat | 2 | 5. augusta 2007 10:52 |
| Thread Tools | |
| |