![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Баш је недавно изграђена мој рачунар. Ја сам ставио 8ГБ РАМ-а и помоћу система Уиндоус Виста. Знам да могу да препознате износу од 8ГБ РАМ-а, јер у мом рачунару својства приказује има 8ГБ РАМ-а, међутим, када сам отворити задатак водитељ то каже физичке меморије од само око 3ГБ. Зашто је то? Или је физичка меморија која није везана за то? Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32бит могу видети само (и користити) 3.25гб свих меморијских уређаја.
| |||
| |||
| Па шта се десило са другим 4.75ГБ? Јесу ли добијам користе? У том случају, ако сам инсталирате нове Уиндоус Виста 64 бита над својим 32-битни, то значи да могу видети и користити целу 8ГБ? Његова ми не желим да моје друге РАМ ићи неискориштени ... |
|
| |||
| |||
| Нопе, преостала је бескористан. Угљеника, објаснио је то једном, али у основи 32бит могу видети и користити само 3.25гб, без изузетка. |
|
| |||
| |||
| У реду. што је са 64 бита? Они се могу користити све видети + 8ГБ. Јесам ли исправни претпоставити да? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Захваљујући великом тај инфо. ЈА сећати се виђење то негде пре након што ме подсјетио. Тако изгледа као да ће сад сам инсталирати 64бит Всита над мојим 32 |
|
| |||
| |||
| ЈА донт мислити можете надоградити или само чисту инсталацију ... : \ |
|
| |||
| |||
| само за потврду Хыбрид, имате на то потпуно чисту инсталацију звани год одријешиш све то није подупирач горе! Је прилично досадних, али замислите због његове користи потпуно различите архитектуре на 32бит. |
|
| |||
| |||
| Разумем ваше тачке. Онда ову води ме на даља питања: Шта је то желели да користите 64-битни арцхитецуре? то је бржи? извођење мудри? и да ће мој сав хардвер подржава 64-битни, ја донт знати? Да ли је истина да су неки софтвер не ради на 64-битне архитектуре? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 1ТБ Хард Дриве је Као Приказујем 127 ГБ | мбутлер132000 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 24 фебруар 2009 04:23 |
| Симболи се не приказује на ИЕ Тоолбар | уитсенд26 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 19 децембар 2008 18:30 |
| Спеедстреам модем није спојен приказује, рачунар приказује се | СцоттАУ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 9. септембра 2008 15:56 |
| ХД не приказује у Експлорер | Улфринн | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 5 фебруар 2008 21:39 |
| Зашто су моје постове не приказује? | слипенд | Цоммуниты Неус & Цхат | 2 | 5 аугуст 2007 10:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |