![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Зовсім нещодавно побудували мій комп'ютер. Я поставив 8 ГБ RAM & використання Windows Vista. Я знаю, він може визнати суми 8GB RAM, тому що у властивостях мого комп'ютера він показує його має 8 ГБ оперативної пам'яті, однак, коли я відкриваю диспетчер завдань він говорить фізичної пам'яті тільки близько 3 Гб. Чому? Або фізичної пам'яті, які не пов'язані з цим? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit бачу тільки (і використовувати) 3.25gb у всіх пристроях пам'яті.
| |||
| |||
| Так що ж сталося з іншими 4.75GB? Чи є вони звикали? У тому випадку якщо я встановити нову Windows Vista 64 розрядна над моєю 32-бітної, значить, він може побачити & використовувати весь 8Гб? Його, як я не хочу, щоб інші ОЗУ йти невикористані ... |
|
| |||
| |||
| Ні, що залишилися марно. Вуглецеві пояснили це раніше, але в основному 32bit можна тільки побачити і використовувати 3.25gb, не виняток. |
|
| |||
| |||
| ОК. А як щодо 64-бітових? Вони можуть бачити + використовувати всі 8GB. Я правильно вважати, що? |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Завдяки Thats більше інформації. Я пам'ятаю, він десь після ви мені нагадали. Таким виглядає зараз йду до встановлення 64-бітної Vsita над моїм 32 |
|
| |||
| |||
| I Dont думаю, ви можете оновити або тільки свіжі установки ... : \ |
|
| |||
| |||
| тільки для підтвердження Hybrid, ви повинні зробити абсолютно нову установку АКА ", ви втрачаєте все, що не зберегли! Швидше дратує, але уявіть собі свій рахунок використання зовсім інша архітектура 32bit. |
|
| |||
| |||
| Я розумію вашу точку. Тоді на це приводить мене подальші питання: Що це, як використовувати 64-бітний architecure? це швидше? продуктивність ставав? і все моє обладнання підтримку 64-бітових, я не знаю? Вірно чи, що деяке програмне забезпечення Dont роботи на 64-бітових архітектур? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Hard Drive 1TB показується, як 127 ГБ | mbutler132000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 24 лютого 2009 04:23 |
| Ікони не відображається на панелі інструментів IE | witsend26 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 19 грудня 2008 18:30 |
| Показані SpeedStream модему не підключено, комп'ютер показник є | ScottAU | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 9 вересня 2008 15:56 |
| HD не відображаються в Провіднику | Ulfrinn | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 5 лютого 2008 21:39 |
| Чому мої повідомлення не показуються? | slipend | Community News & чат | 2 | 5 серпня 2007 10:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |