![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хей, както в заглавието Имах проблеми с новите си изгради поради ми овен се ECC и моите mobo не подкрепя това. Така че сега трябва 8GB кит, който е DDR2 и NON-ECC Комбинацията не мога да изглежда да се намери, има ли причина за това, например. всички са 4GB ECC тояга? ![]() Благодаря, Оли.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-голямата част (90% +) на дребно DDR2 RAM не е ECC. Аз съм изненадан, не можете да намерите всяко неспазване - са интернет страниците, които пазаруват от изрично казва, че е?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco е мястото, където си купих всичко, и те като че ли има само 1 8GB кит, който е това, което неправомерно купили, тъй като неучастието ECC Аз също опитах Google пазаруването, но не можа да го намери. Проблемът е, че не искате да харчите твърде много повече от £ 100 или .. В която съм в момента се е £ 110 Чувствайте се свободни да проверите Misco, в случай, че пропускам нещо очевидно ... Но не можех да си намеря никъде.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква скорост?
| |||
| |||
| Всъщност аз не мисля, вашите са много по избор на скоростта, 8GB 2x4 комплекти изглежда редки. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Казва, unbuffered, които аз вярвам означава не-ECC. Редактиране * Cockit, от склад: ( |
|
| |||
| |||
| Да не съм много късмет с намирането на това, което искаш ... Мисля, че могат да бъдат принудени да ходят с по-бърз 4GB кит този евтино все пак нещо като PNY 4GB XLR8 DDR2 Или евентуално само 1 доста бързо 4GB стик .. Ако го бях направил, че ще го позволи ми да купя точно от същия вид от същия доставчик в бъдеще и ще го изпълним в двойна канал операция? Или за това те absolutly трябва да бъдат закупени заедно като кит?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Те не трябва да бъде в пакет, можете да получите един часа вече късно и един или два сингъла сега. Работата е там, че аз DONT единен 4GB са популярни било, затова не може да спечели. Опитайте се да се получи същата марка било начин и да получите същата скорост. Аз лично ще отида за нещо различно от PNY. Защо просто не разреши на кит 4GB, 8GB, ако не-ECC комплекти са редки сега това е малко вероятно да се промени. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз вероятно ще отиде за това, че те могат добре да се върна в състав от времето си получа текущата фиаско възстановени. Благодаря за помощта, Оли.
|
| |||
| |||
| О добре, не че PNY добро? Просто изглеждаше шик в черно и злато ![]() Аз може би ще отида за OCZ ви, свързани с. Благодаря отново.