![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj, stejně jako v hlavě jsem měl problémy s mým novým stavět kvůli mé ram je ECC a moje mobo nebude podporovat. Takže jsem teď potřebujeme, aby to 8GB kit DDR2 a NON-ECC Kombinace Nedaří se mi najít, neexistuje důvod pro to, tzn. jsou všechny 4GB ECC hole? ![]() Díky, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Většina (90% +) maloobchodních DDR2 RAM není ECC. Jsem překvapen, nemůžete najít žádné nejsou - jsou stránky, kterou jste nákup od konkrétně říká, že je?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misco, kde jsem je koupil, a vše jen zdá, že 1 8GB kit, který je špatně, co jsem koupil, jak je to bez-ECC Také jsem se pokusil Google nákupy, ale nemohl najít. Problém je nechci strávit příliš mnoho více než 100 liber buď .. I ten má v současné době byl £ 110 Neváhejte check Misco v případě jsem vynechal něco zřejmá ... Ale nemohl jsem to nikde najít.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká rychlost?
| |||
| |||
| Skutečně si nemyslím, že vaše volba mít daleko na rychlosti, 8gb 2x4 sestavy zdát málo. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...d=8&subcat=813 Říká unbuffered které věřím znamenat non-ECC. Upravit * Cockit, z skladem: ( |
|
| |||
| |||
| Jo jsem nemají moc štěstí najít to, co chci ... Myslím, že mohou být nuceni jít s rychlejším 4GB kit to je levnější, přesto něco podobného PNY 4GB XLR8 DDR2 Nebo možná jen 1 docela rychle 4GB hůl .. Pokud jsem si, že by to umožnilo mi koupit přesně stejného typu od stejného prodejce v budoucnosti, a spusťte jej v duální kanál operaci? Nebo pro tento mají naprosto musely být zakoupeny společně jako souprava?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nemusí to být v kitu, můžete dostat hned a jeden nebo dva později singly nyní. Thing I dont think je jediný 4GB jsou buď populární, takže se nemůžete vyhrát. Snažte se dostat stejné značky buď způsobem a ve stejné rychlosti. Já osobně by šlo o něco jiného než PNY. Proč ne jen usadit na 4GB kit, pokud 8GB non-ECC sestavy jsou vzácné nyní je to nepravděpodobné, že by změny. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Uvidíme pravděpodobně půjde, že pak mohou být zpátky na skladě v době, kdy jsem si moje současné fiasko vrácena. Díky za pomoc, Ollie.
|
| |||
| |||
| Oh ok, PNY ne tak dobrý? Je jen podíval snazzy v černé a zlaté ![]() Uvidíme pravděpodobně jít o OCZ jste propojen. Díky znovu.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 2GB Ultra DDR2 Zobrazuje se jako 1GB | KolorBlind | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 26. října 2008 14:40 |
| Upgrade na 3 GB DDR2 | Macmac508 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 5. ledna 2008 10:43 |
| BIOS pro Sapphire 9600XT DDR2 | Edkin | Graphics Cards & Monitory | 1 | 29. prosince 2007 10:43 |
| Je podpora DDR2 RAM DDR RAM | ranjitdutt | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 26. prosinec 2007 00:00 |
| DDR2 .. DDR3? ddrwhat! | Lexmark | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 4. listopadu 2007 03:12 |
| Thread Nástroje | |
| |